Cota 2

Doru Craciun: Lovim cu sete intr-o Cota 2.

Domnilor! Suma tuturor respectelor. Sambata a fost perfect. Cota 2 castigatoare, Cota 3 castigatoare. Eu zic sa facem o afacere scurta si astazi. Mi-am ales meciurile pe care voi face investita in Cota 2. Merg pe o miza de 466 ron.

Ramanem conectati la Liga Natiunilor. Sper sa ramanem conectati si la castiguri. 

Domnilor! Despre ce este vorba? Am deschis oferta, am despicat firul in patru si am ajuns la o concluzie. Nu pot sta linistit daca nu am macar un bilet in joc.  Mi-au facut cu ochiul doua meciuri. 

Tara Galilor – Polonia. Lewandowski anuntat printre titulari. O tentativa de ocazie si Polonia poate inscrie. Tara Galilor de regula marcheaza acasa. Bale, Daniel James, Kieffer Moore. Imi pun speranta in acesti jucatori. 

Olanda – Belgia. Gazdele sunt calificate in Final Four-ul Ligii Natiunilor. Eden Hazard, De Bruyne, Batshuayi in atacul belgienilor. De ce sa nu vedem putin spectacol intr-un asemenea meci?

Eu am jucat biletul pe LasVegas.ro. Inca nu ai cont? Iti las un pont:

CADOU! AI 100 DE ROTIRI GRATUITE SI FARA CONDITII DE RULAJ LA CYBER  NU TREBUIE SA FACI DEPUNERE. TREBUIE DOAR SA-TI FACI CONT PRIN ACEST LINK.

Cota 2 jucata de Doru Craciun:
Olanda – Belgia – peste 1.5 goluri, Cota: 1.23
Tara Galilor – Polonia – ambele marcheaza sau peste 2.5 goluri, Cota: 1.60

223 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles