General

Site-ul www.pontulostru.ro este deținut de Pontevolution SRL, cu sediul în Cluj-Napoca, Strada Stephenson George, numărul 4-6, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J12/74/08.01.2021, companie întâlnită în continuare și sub numele de PontulNostru.
Licențiat de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) prin Licenta ONJN Nr L2213890Y001342 cu valabilitate până la data de 31.10.2031. DECIZIA NR. 1880 din 20.09.2021

Ce date vă colectăm:

– Când creați un cont de utilizator pe PontulNostru este posibil să e oferiți adresa de e-mail și numele de utilizator, numele și prenumele, adresa și numărul de telefon.
– Când participați la concursurile organizate de noi, este posibil să trebuiască să ne furnizați userul cu care sunteți înregistrat la o casă de pariuri online sau contul bancar sau detaliile
despre ewallet pentru creditarea/trimiterea premiului.
– Este posibil să procesăm interacțiunea dumneavoastră cu site-ul web și cu alți utilizatori, cum ar fi comentariile lăsate pe site-ul nostru.
– PontulNostru poate solicita in orice moment utilizatorului prezentarea unor documente oficiale care sa ateste varsta legala. In masura in care utilizatorul nu poate demonstra ca indeplineste conditiile minime de varsta, contul acestuia, daca exista, va fi blocat pana cand utilizatorul va oferi documentele necesare catre PontulNostru.

Ce facem cu datele tale:

O dată ce v-ați exprimat acordul, pe adresa de email și/sau numărul de telefon PontulNostru vă poate trimite diferite materiale promoționale cu bonusuri, concursuri, oferte etc. Îți putem prelucra numele de utilizator și adresele de e-mail pe care le utilizezi la diverse case de pariuri online pentru realizarea competiției pe care o organizăm cu case de pariuri online, și pentru a îți trimite un premiu dacă îl câștigi.
Vă putem contacta în privința realizării de sondaje care au ca scop jocurile de noroc sau pentru acordarea de recenzii diferitelor case de pariuri. Procesăm adresa de IP a dispozitivului pe care l-ați folosit pentru a stabili comunicarea dintre acesta și serverul nostru pentru a-ți determina o geolocație aproximativă care ar putea fi apoi folosită pentru personalizarea serviciilor noastre precum și în scopuri analitice.

Cui mai putem furinza datele tale:

Autorități publice și agenții de aplicare a legii atunci când acest lucru este necesar și când suntem obligați sau ni se permite din punct de vedere legal să o facem.
PontulNostru poate permite filialelor sau companiilor asociate sa ii contacteze pe utilizatori in scopuri publicitare. Daca utilizatorul nu obiecteaza, datele sale pot fi folosite pentru trimiterea catre utilizator de reclame care ii reflecta interesele (in baza informatiilor pe care le-a remis catre PontulNostru). Utilizatorul poate sa isi retraga in orice moment consimtamantul prin email. Utilizatorul va avea posibilitatea, in fiecare mesaj publicitar trimis de catre PontuNostru sa refuze trasmiterea unor astfel de mesaje in viitor.

Drepturile tale:

Te poți oricând dezabona de la newsletterele și SMS-urile noastre prin acționarea butonului pe care îl vei găsi în fiecare newsletter sau printr-un email la adresa contact@pontulnostru.ro
Dacă ai întrebări sau reclamații asupra procesării datelor personale, nu ezita să trimiți un email la adresa contact@pontulnostru.ro.