Ponturile Zilei

Pe ce pariezi in startul saptamanii? Avem ponturile zilei!

Comunitate! Salutare. Incep problemele. Oferta este extrema de zgarcita in zilele care urmeaza, dar noi suntem prezenti si facem echipa impreuna. Pontulnostru este si pontul vostru. Sunt prea putine meciuri? Ai ramas in pana de idei? Vrei sa-ti faci un bilet si nu te-ai decis pe cine sa pariezi? Nu ai timp sa cauti toate informatiile despre echipe si statistica? Echipa Pontulnostru lucreaza pentru tine. Avem ponturile zilei!

Am analizat cu multa rabdare fiecare meci al zilei. Ne confruntam cu unele dueluri care nu ne spun aproape nimic, echipe despre despre care reusim sa adunam putine informatii. Munca noastra nu a fost una deloc simpla. Am incercat sa cantarim extrem de bine fiecare detaliu si sa gasim in oferta cele mai atractive cote.

In astfel de zile nu se pariaza multi bani, dar suntem constienti ca multi dintre noi vor avea bilete in joc. Recomandarile noastre pot face diferenta. 

Toate cotele oferite de echipa Pontulnostru au fost luate din oferta UNIBET.
ATENTIE! Ai 100% Pariu fara Risc de pana 300 RON pentru primul pariu plasat. Trebuie sa te inregistrezi la UNIBET prin acest link. 

Ponturile zilei:
CS Mioveni – Chindia Targoviste – sub 9,5 cornere, Cota: 1.47
CS Mioveni – Chindia Targoviste – X final, Cota: 2.75
Tenerife – Almeria – peste 7,5 cornere, Cota: 1.45
LIGA 3 GERMANIA: Dortmund II – Braunschweig – oaspetii castiga cel putin o repriza, Cota: 1.55
Cesena – Reggiana – X pauza, Cota: 1.82
ADO Den Haag – Telstar – gazdele castiga cel putin o repriza, Cota: 1.36
Adanaspor – Eyupspor – sub 2.5 goluri, Cota: 1.54