Meciul Zilei

Uruguay – Coreea de Sud. Am găsit o COTĂ 2 pe primul meci al Grupei H

Un meci tare greu de anticipat, cu Uruguay favorită, dar nu destul încât să ne bazăm pe ea plus că are cotă destul de mică. Vom paria că nu vor înscrie ambele și că vor fi sub 2.5 goluri.

Uruguay a terminat pe 3 grupa preliminară sub-americană, sub Brazilia și Argentina. In 2018 a ajuns în sferturi după ce a eliminat Portugalia în optimi. In 2010 a ajuns până în semifinale, iar în 2014 a pierdut în optimi. Așadat obișnuiește să treacă de faza grupelor și nu este nicio surpriză la ce jucători buni a avut și încă are. Valverde de la Real Madrid și Nunez de la Liverpool sunt noile senzații ale naționalei celeste. Luis Suarez ar trebui să fie și el titluar, iar Cavani poate va intra pe parcurs.

Echipa probabilă Uruguay:
Rochet – Godin, Gimenez, Olivera, Varela – Torreira, Bentancur, Valverde – Nunez, Pellistri, Suarez

INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 150 DE ROTIRI GRATUITE, DOAR LA VALIDAREA CONTULUI. ROTIRILE SUNT CASH, FARA CONDITII DE RULAJ

Coreea de Sud după semifinala din 2002 când a fost gazdă, a mai trecut o dată de grupe în 2010, eliminată imediat chiar de Uruguay cu 2-1, printr-o dublă a lui Luis Suarez. Totuși, sud-americanii aveau o forță incredibilă la acel turneu și nu este tocmai relevantă o comparație. In 2014 a învins Germania cu 2-0 și a terminat pe locul 3. Heing-Min Son este super-vedeta echipei, jucătorul lui Tottenham. Problema este că a avut o accidentare și va folosi o mască pe față. Kim Min-Jae de la Napoli figurează și el în primul 11.

Echipa probabilă Coreea de Sud:
Seung-Gyu – Young-Gwon, Min-Jae, Jin-Su, Jong-Gyu – In-Beom, Chang-Hoon, Woo-Young – Son, Hee-Chan, Ui-Jo

Uruguay a câștigat ultimele 4 meciuri directe până în 2018 când Coreea a câștigat un amical. Chiar dacă locul 1 în teorie este mult mai convenabil decât locul 2 pentru că primul loc ar trebui să evite Brazilia în optimi, scopul principal rămâne calificarea.

Din grupă mai fac parte Portugalia și Ghana, care vor juca 3 ore mai târziu.

Vom paria practic că nu va ieși GG sau 3+, deci 0-0, 1-0 și 2-0 pentru oricare sunt scorurile bune. Va fi un meci închis cu Uruguay dominând dar dacă va și reuși ceva, rămâne de văzut.

150 DE ROTIRI GRATUITE TE ASTEAPTA ACUM LA JOCUL VERSAILLES GOLD. FARA DEPUNERE. FARA CONDITII DE RULAJ. DOAR PRIN ACEST LINK

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul redacției:
Uruguay – Coreea de Sud- Ambele marchează și Total Goluri 2.5: NU și SUB, Cota: 2.06