Meciul Zilei

Țintim o cotă de 2.60 pe meciul Simonei Halep de astăzi. Nu ratați nici informațiile prețioase pe acest duel

Simona Halep va întâlni primul adversar de calibru la turneul de la Bad Homburg, Amanda Anisimova. Avem două ponturi, în cote 2.60 și 1.72, pentru cel mai tare meci al rundei.

BONUS EXCLUSIV! 1500 DE LEI ȘI 400 DE ROTIRI GRATUITE, DOAR PRIN ACEST LINK

Halep a avut un meci extrem de facil în runda de ieri cu Zidansek, slovena n-a jucat nimic continuând forma slabă din acest an. Asta după thriller-ul din prima rundă cu Siniakova în care a fost condusă cu set și 3-0, dar a avut forța să revină. Simona are 12 victorii din ultimele 13 jocuri pe iarbă, daca includem anul 2019, ultima dată când a mai jucat pe această suprafață, când a câștigat Wimbledon. Doar Haddad Maia a învins-o, în semifinale la Birmingham, acum 4 zile.

Anisimova este o adevărată forță a naturii când este în formă. A avut un parcurs similar cu al româncei; victorie grea în primul tur după ce a fost condusă la seturi, apoi un meci ușor cu Ann Li, căreia i-a cedat doar 2 game-uri tot meciul. Nu este neapărat o jucătoare care să adore jocul pe iarbă, dar are calități care o ajută pe această suprafață, lovește foarte puternic și adânc mingea, greu de returnat. N-a reușit prea mulți ași în primele două runde, dar ar putea să o facă acum. A învins-o pe Van Uytvanck în primul tur, în primul meci pe iarbă în acest an… nu a fost un lucru deloc ușor, belgianca era în formă maximă. Are 20 de ani și e o speranță a tenisului american, una dintre cele mai subevaluate jucătoare din circuit. Intr-o zi bună, poate învinge pe oricine, poate cu excepția Igăi Swiatek.

Cele două s-au mai întâlnit de 2 ori, ambele la Roland Garros, în 2019 si 2020, prima câștigată de Anisimova, a doua de Halep, în jocuri ce n-au durat foarte mult. Așa ne așteptăm să fie și de acestă dată, chiar dacă pe iarbă e mai ușor să se adune game-urile. Credem că dacă Halep va învinge, o va face rapid pe fondul multor greșeli ale americancei, altfel, Anisomova are șansa ei și se poate impune. Meci extrem de imprevizibil, cum sunt mai toate cele în care joacă Halep. Pariem sub 12.5 game-uri Halep pentru a include și o victorie rapidă a româncei, și un joc slab făcut de aceasta, iar cota este bună.

E NEBUNIEEE!!! 1.500 DE LEI LA CASINO + 400 DE ROTIRI GRATUITE INSTANT + 3 MAȘINI MUSTANG + PREMII SĂPTĂMÂNALE ÎN BANI REALI. DOAR PRIN ACEST LINK 

Ponturile redacției pentru Simona Halep – Amanda Anisimova:
Sub 12.5 game-uri Halep, Cota: 1.72
Victorie Anisimova, Cota: 2.60