Skip to content

Simona Halep în turul 1 la Cincinnati. Două recomandări de la Andrei Belciug

Salutări! Halep a devenit campioană la Toronto acum două zile și a revenit în top 10 WTA după mai bine de un an de așteptare. Adversara inițială s-a retras și a fost înlocuită cu Anastasia Potapova, din postură de lucky loser. Am două cote care nu se bat cap în cap, deși poate ar părea așa.

Simona Halep deși n-a jucat nici pe departe cel mai bun tenis al său, a demonstrat că este capabilă să câștige meciuri și chiar turnee fără să joace la 100% din potențial, calitate cu care nu se pot lăuda multe jucătoare. Aici la Cincinnati a jucat 3 finale de-a lungul carierei, toate pierdute. Cu toate acestea, aproape tot timpul ajunge în fazele finale ale competiției.

PRIMESTI ACUM 40 DE ROTIRI GRATUITE LA JOCUL MOMENTULUI. TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA CONDITII DE RULAJ

Anastasia Potapova este o rusoaică de 21 de ani, locul 54 WTA, care are un stil de joc extrem de agresiv, cu lovituri puternice către tușă prin care încheie rapid raliurile. Mai ales acum cu Halep, cred că va apela și mai mult la astfel de lovituri, pentru că în schimburile de pe linia de fund, românca îi este superioară. Este jucătoare de moral, căreia ori îi iese jocul și câștigă ușor, ori dă toatea mingile în aut sau fileu. Eu aș înclina spre a doua variantă pentru acest meci, dar multe depind de cum va aborda Halep partida, pentru că poate vrea pauză de două săptămâni înainte de US Open, asta nu pot ști. Potapova este o jucătoare cu mare potențial, dar nu este încă destul de puternică mental pentru a face pasul către vârful clasamentului. In calificări a pierdut în 2 seturi cu Kalinskaya, dar a fost rechemată după retragerea lui Muchova.

Eu am găsit un pariu care să acopere destul de multe rezultate chiar și în cazul în care Halep nu va fi destul de motivată. Tocmai a câștigat un turneu de același calibru, cu premii puțin mai mari chiar și decât aici la Cincinnati. Două seturi câștigate de Halep fără prelungiri ar fi ideal și realizabil.

40 DE ROTIRI GRATUITE LA GATES OF OLYMPUS. PENTRU A LE OBTINE, TREBUIE SA TE INREGISTREZI LA LASVEGAS PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE.

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Ponturile lui Andrei Belciug
Anastasia Potapova – Simona Halep:
Sub 12.5 game-uri Halep, cota 1.62
De încercat: Sub 7.5 game-uri Potapova, cota 1.98

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE