Meciul Zilei

Se oprește coșmarul pentru „tricolori”? Propunem COTA 4.50!

Salutări, comunitate! Pregătim semințele, popcornul și toate cele necesare pentru a urmări pe îndelete Bosnia și Herțegovina – România. Avem informații că înainte de a începe transmisiunea la TV, va apărea pe ecran anunț că „Imaginile ce vor urma vă pot afecta emoțional”, sub care va fi menționat și genul programului, horror și violență domestică. Până atunci, pariem în cotă 4.50 și în variantă mai sigură de 1.66.

Bosnia nu este în cea mai bună perioadă, a terminat pe penultimul loc în grupa preliminară pentru Campionatul Mondial. A obținut o singură victorie, și aceea cu ultima clasată, Kazahstan. Totuși, ultimele două rezultate ale foștilor iugoslavi sunt ceva mai încurajatoare, întrucât au obținut rezultatul dorit; victorie cu gol marcat pe final de Dzeko împotriva lui Luxemburg și apoi în primul meci din Liga Națiunilor, egal în Finlanda, golul egalizator venind în prelungirile meciului. Par că își pot revini la o prestație decentă, moralul jucătorilor ar trebui să fie mai bun decât acum câteva luni când aveau înfrângeri pe linie. 

Echipa probabilă:
Ibrahim Sehic – Dennis Hadzikadunic, Anel Ahmedhodzic, Sead Kolasinac, Jusuf Gazibegovic – Sanjin Prcic, Amir Hadziahmetovic, Miralem Pjanic, Rade Krunic, Miroslav Stevanovic – Edin Dzeko

ȚI-AM PREGĂTIT 111 ROTIRI LA SIZZLING HOT DELUX. TREBUIE DOAR SĂ TE ÎNREGISTREZI PRIN ACEST LINK, APOI TOTUL ESTE GRATUIT ȘI FĂRĂ DEPUNERE!

România n-a putut termina peste Macedonia de Nord în grupa preliminară pentru Mondial. N-a putut să o învingă pe Israel cu avantaj de 2-0 la pauză. A fost călcată în picioare de muntenegreni acum 3 zile; scorul final de 2-0 nu reflectă în totalitate diferența enormă din teren. Un singur șut pe poartă din partea românilor, spre final de meci. Una dintre cele mai slabe prestații ale echipei naționale a României, probabil din istorie… și se tot adună în ultimii ani. Cănd căpitanul echipei face cadou adverarilor două goluri, și nu pentru prima dată, de unde să fie așteptări ca restul jucătorilor să performeze la un nivel acceptabil? Lipsa de valoare și mentalitatea de pierzători ne-a adus în situația să pornim cu a doua șansă aproape indiferent de adversar. Se anunță multe schimbări în primul 11 față de meciul cu Muntenegru, dar evident că nu se poate renunța la căpitanul Chiricheș. 

Echipa probabilă:
Florin Niță – Vlad Chiricheș, Andrei Burcă, Cristi Manea, Mario Camora – Alexandru Cicâldău, Răzvan Marin, Alexandru Crețu – Valentin Mihăilă, Deian Sorescu, Denis Alibec

Bosniecii n-au mai câștigat acasă din 2019 și a cam venit timpul ăentru o schimbare, iar acum au și aversarul ideal să o facă. Chiar dacă nu sunt în cea mai bună formă, au jucători de mare clasă, precum Dzeko și Pjanic, care într-o zi bună ar trebui să dezmembreze apărarea României. Pariul precaut ar fi că Bosnia va câștiga oricare repriză, probabil a doua, când românii mai mereu pica fizic. Cota de 4.50 că pierdem la cel puțin două goluri este realizabilă dacă jucăm ca până acum, iar prea multe nu se pot schimba.

POȚI CÂȘTIGA 250 RON LA SIZZLING HOT DELUX LA O SINGURĂ MÂNĂ. BENEFICIEZI DE PROMOȚIE DACĂ ÎȚI FACI CONT FOLOSIND ACEST LINK. TOTUL GRATUIT!

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Ponturile redacției Pontulnostru:
Bosnia câștigă minim o repriză, cota 1.66
De încercat: Bosnia câștigă la minim două goluri diferență, cota 4.50

187 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles