Meciul Zilei

Samsonova – Kudermetova. Pont 1 Andrei Belciug, COTA 2.25

Salutări! Pentru astăzi am două propuneri în cotă de peste 2. Celălalt meci este Krajinovic – Querrey, acoperit în alt articol. Ieri am greșit strategia. Nu am jucat meciurile separat și m-a costat. Pentru meciul rusoaicelor, propun o cotă 2.25.

Ludmila Samsonova până să înceapă turneul de aici de la Berlin, pierduse 5 meciuri la rând, ultima victorie fusese tocmai în aprilie la Stuttgart, iar prima înfrângere din acestă serie a fost cu Iga Swiatek, căreia i-a pus probleme mari. Acela a fost cel mai dificil meci al polonezei din seria de până acum de 35 de victorii consecutive. De la acel meci, încrederea lui Samsonova s-a prăbușit, urmând să piardă meciuri în care câștiga primul set. In prima rundă la Berlin, a dat peste Zidansek, pe care a bătut-o greu în primul set, dar s-a descătușat în al doilea. Eu cred că asta e tot ce avea nevoie pentru a-și recăpăta încrederea, pentru că este o jucătoare valoroasă. Este campioana en-titre, de altfel e singurul turneu WTA câștigat până acum de ea. A pornit din calificări și nu s-a mai oprit. Le-a învins atunci pe Vondrousova, Keys, Azarenka, Bencic și Kudermetova, adversara de astăzi. Are puncte de apărat și cred că va face un meci bun.

Veronika Kudermetova are un an decent, a ajuns în 3 finale pe care le-a pierdut. Este la a doua participare aici, prima a fost anul trecut, eliminată cum spuneam de Samsonova, în optimile de finală, în 2 seturi. In primul tur jucat acum 2 zile, a învins-o pe Sabalenka, aceasta producând o nouă partidă dezamăgitoare în care a căzut psihic din senin. De la 6-2 5-2, Sabalenka a pierdut setul 2 cu 5-7 și apoi decisivul. Kudermetova a fost compleșită de forța  bielorusei din prima parte a meciului, era la pământ, dar n-a renunțat și a fost în final răsplătită. De data aceasta nu cred că se mai poate baza pe adversară și trebuie să-și ridice nivelul de joc. Ultimele ei două înfrângeri au fost cu rusoaicele Kasatkina și Alexandrova. Samsonova e motivată să câștige, să-și apere titlul. Eu sper că o va face.

111 ROTIRI GRATUITE PE MIZĂ DE 0,25 RON LA SIZZLING HOT DELUX! PROMOȚIE VALABILĂ DOAR DACĂ TE ÎNREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Cota este luată de pe lasvegas.ro
(WTA Berlin) Ludmila Samsonova – Veronika Kudermetova- 1, cota 2.25

191 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles