Skip to content

PSV – Monaco pentru un loc în play-off-ul Champions League. COTA 2.02 pe un pariu inedit

Toate cele 10 partide din turul 3 preliminar vor fi jucat astă seară, pentru că mâine este programată Supercupa Europei. PSV Eindhoven vs Monaco este probabil cel mai interesant duel, între două echipe puternice, care după meciul tur au lăsat loc de orice deznodământ. 

Monaco a început foarte bine Ligue 1, cu o victorie la Strasbourg, deși nu a folosit formula de bază. Pentru ei continuă seria incredibilă de meciuri fără înfrângere în meciurile oficiale, începută în luna martie.

PSV a început și ea bine Eredivisie, 4-1 acasă cu nou-promovata Emmen, asta după ce înainteaa meciului tur, o bătuse pe Ajax cu 5-3 în Supercupa Olandei. Forma jucătorilor este bună, joacă acasă și sunt ușor favoriți la calificare. Cu toate acestea, nici adversarii nu stau mai slab la acest capitol și ne așteptăm la un nou meci echilibrat.

40 DE ROTIRI GRATUITE LA GATES OF OLYMPUS TE ASTEAPTA ACUM. TREBUIE DOAR SA ITI FACI CONT PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI AUTOMAT CELE 40 DE ROTIRI.

La Monaco a fost 1-1 după ce olandezii au deschis scorul pe finalul primei reprize, iar gazdele au egalat către final în urma presiunii constante la poarta lui Benitez. Monaco poate merita mai mult decât un egal, dar putea la fel de bine și să piardă dacă nu venea golul lui Disasi în minutul 80. Putem să îl numim un scor echitabil, între două echipe apropiate valoric. Dacă în tur, PSV s-a mulțumit să stea „la cutie” și să conserve avantajul de 1-0, la Eindhoven ar putea fi cei cu inițiativa. Cum scorul la general este egal, este greu de crezut că vreuna dintre formații va risca încă din prima parte, ci își vor păstra resursele pentru final. Miza meciului este imensă și la fel ca turul unde s-au marcat doar două goluri, este de așteptat să nu fie nici acum prea multe goluri marcate, cel puțin dacă nu se deschide repede scorul.

SUPER PROMOTIE DOAR PE LASVEGAS.RO. PRIMESTI 40 DE ROTIRI GRATUITE LA GATES OF OLYMPUS DOAR LA VALIDAREA CONTULUI. CONTUL TREBUIE DESCHIS PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE.

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Ponturile redacției pentru PSV – Monaco:
X pauză sau final, Cota: 1.87
Repriza cu mai multe goluri: Repriza 2, Cota: 2.02

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE