Meciul Zilei

PSG – Real. Echipa Pontul Nostru pariaza EXCLUSIV pe meciul de la Paris. SUPER COTE!

Știm cum este când se apropie un meci mare și nu te poți decide ce să alegi din super oferta de cote. De aceea vrem să te ajutăm. Am convocat echipa Pontul Nostru, ne-am unit forțele, cunoștințele și inspirația și venim cu cele mai bune ponturi pentru PSG – Real. Așa pariază profesioniștii.

PARIEZI GRATIS SI FARA DEPUNERE. 49 DE LEI PE SPORT SI 199 DE ROTIRI GRATUITE DACA ITI FACI CONT PE SUPERBET PRIN ACEST LINK. 

Provocarea a fost lansata pentru fiecare membru din echipa Pontul Nostru. Florin Vintila, Papillon, Jojo, Winman si Doru Craciun si-au ales cate o recomandare pentru meciul de la Paris. Tu ce joci pe PSG – Real Madrid? 

Nu ai inspiratie?! Citeste ponturile profesionistilor:

FARA DEPUNERE!!! JOCI GRATIS 49 DE LEI PE SPORT SI 199 DE ROTIRI GRATUITE. INREGISTREAZA-TE ACUM LA SUPERBET PRIN ACEST LINK

PSG – Real Madrid. Ponturile echipei Pontul Nostru:
Florin Vintila – 1X si 0-4 goluri, Cota: 1.57
Papillon – peste 9.5 cornere, Cota: 1.70
Jojo – peste 11,5 faulturi oaspetii, Cota: 1.70
Winman: X pauza sau final, Cota: 1.90
Winamn: sub 4.5 cartoanse galbene, Cota: 1.73
Doru Craciun: sub 5.5 suturi pe poarta Real Madrid, Cota: 1.55

223 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles