Skip to content

Portugalia – Elveția, ultima optime de finală. Jucăm în COTA 2.03

Un meci foarte echilibrat se anunță astă seară pe Stadionul Lusail Iconic. Poate chiar cel mai echilibrat, după cum era văzut la startul fazei elimintorii. Pariem pe rezultatul după prima repriză.

Portugalia și-a asigurat calificarea după doar două runde. Le-a învins pe Ghana cu 3-2 și pe Uruguay cu 2-0, iar în ultima etapă, Fernando Santos și-a odihnit titularii de bază, iar rezultatul nu a fost unul plăcut pentru echipa sa. Coreea de Sud a învins-o cu 2-1 și asta a însemnat eliminarea Uruguayului. Poate ar fi fost o parte de tablou mai interesantă altfel; un derby sud-american între Brazilia și Uruguay cu siguranță că ar fi fost mai interesant decât umilința coreenilor de aseară. In orice caz, portughezii și-au atins obiectivul, dar traseul poate fi infernal. Nuno Mendes și Danilo Pereira sunt accidentați.

Echipa probabilă Portugalia:
Diogo Costa – Dias, Pepe, Guerreiro, Cancelo – Carvalho, Neves, Bernardo – Fernandes, Felix – Cristiano

CU ACEASTĂ PROMOȚIE PRIMEȘTI 100 DE LEI PARIU GRATUIT FĂRĂ SĂ DEPUI NIMIC. TREBUIE DOAR SĂ ÎȚI CREEZI CONT PRIN ACEST LINK ȘI SĂ FOLOSEȘTI CODUL CM100

Elveția a trecut cu ceva emoții de faza grupelor. A avut meciul decisiv pentru calificare contra Serbiei, pe care a învins-o cu 3-2, fiind condusă cu 2-1. A terminat la egalitate de puncte cu Brazilia, dar cu un golaveraj inferior. A învins-o pe Camerun în prima etapă cu 1-0, apoi a scăpat egalul printre degete cu super-forța Selecao, dar Casemiro a marcat golul victoriei în minutul 83. Un lucru de notat este că Elveția nici măcar nu a părut să fi jucat la cel mai înalt nivel pentru a-i ține piept Braziliei atâta timp, iar asta arată valoare. Poate dacă acum va aborda jocul mai curajos, ar putea produce o surpriză.

Echipa probabilă Elveția:
Sommer – Akanji, Elvedi, Rodriguez, Widmer – Freuler, Xhaka – Vargas, Shaqiri, Sow – Embolo

Elvețienii nu au forța ofensivă a lusitanilor, dar compensează printr-o apărare solidă. Portarul Sommer dacă prinde o zi bună, poate să își mențină poarta intactă.

Cele două naționale s-au întâlnit în Liga Națiunilor în luna iunie, când Portugalia a învins acasă cu 4-0, iar Elveția acasă cu 1-0. Această înfruntare s-ar putea încheia în 90 de minute, dar după primele 45 este foarte posibil să nu avem niciun gol. Țara Cantoanelor este capabilă să elimine Portugalia, iar aceste cote destul de echilibrate la rezultatul final față de alte meciuri, nu sunt întâmplătoare.

INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK ȘI PRIMEȘTI 100 RON PARIU GRATUIT PE CARE II POȚI PLASA PE ORICE COTĂ DE PESTE 1.50. TREBUIE FOLOSIT CODUL CM100. FĂRĂ DEPUNERE

Pontul redacției:
Portugalia – Elveția- X la pauză, Cota: 2.03

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE