Skip to content

Pariem în COTA 2 pe Spania – Germania, meciul fazei grupelor la Campionatul Mondial

Germania poate fi eliminată din competiție la finalul acestui meci dacă Japonia o învinge pe Costa Rica. In orice caz, echipa lui Hansi Flick trebuie să joace la victorie pentru că înfrângerea din prima etapă a dat toate socotelile peste cap. Nou vom paria pe un meci cu puține goluri.

Spania a distrus Costa Rica, scor 7-0, într-una dintre cele mai dominante prestații văzute vreodată la un Campionat Mondial. Naționala central-americană nu a existat în acel meci, nu și-a creat nicio ocazie de gol și a încasat la fiecare șut pe poartă al ibericilor. Spania este în acest moment cotată cu a treia șansă de a câștiga Cupa supremă, iar acest lucru nu este întâmplător. Chiar dacă nu mai au nume foarte sonore în afară de mijlocul terenului unde joacă aceeași tripletă de la Barcelona, jocul echipei lui Luis Enrique încântă.

Echipa probabilă Spania:
Simon – Laporte, Rodri, Alba, Azpilicueta – Busquets, Gavi, Pedri – Olmo, Ferran Torres, Asensio

150 DE ROTIRI GRATUITE TE ASTEAPTA ACUM LA JOCUL VERSAILLES GOLD. FARA DEPUNERE. FARA CONDITII DE RULAJ. DOAR PRIN ACEST LINK

Germania a făcut o primă repriză aproape perfectă contra Japoniei pe care a terminat-o cu scorul doar de 1-0, deși a avut nenumărate ocazii plus un gol anulat de VAR în prelungiri. Japonezii nu au șutat spre poarta lui Neuer în prima parte, dar după pauză nu a mai fost același meci. Au presat mai mult, iar fundașii nemți au greșit decisiv, pierzând cu 2-1. Chiar dacă per total înfrângerea a fost complet nemeritată, rămâne rezultatul care îi obligă acum să joace la victorie contra unui adversar de clasă mondială.

Echipa probabilă Germania:
Neuer – Rudiger, Schlotterbeck, Raum, Sule – Kimmich, Gundogan – Musiala, Gnabry, Muller – Havertz

Nu pariem în favoarea Spaniei pentru că nemții au pierdut cu Japonia, ci pentru că este o echipă care arată foarte solid în acest moment și pare extrem de greu de învins. Germania trece printr-o perioadă foarte slabă și este improbabil că își va reveni chiar contra Spaniei. Sunt două dintre echipele care adoră să aibă controlul mingii. Va fi interesant de văzut și la capitolul posesie care va ieși în avantaj. Noi pariem că spaniolii nu pierd și că se vor marca cel mult 3 goluri în meci.

JOACA ACUM 150 DE ROTIRI GRATUITE LA VERSAILLES GOLD. ROTIRILE SUNT PE BANI REALI. FARA DEPUNERE SI FARA CONDITII DE RULAJ. TREBUIE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul redacției:
Spania – Germania- 1X și sub 3.5 goluri, Cota: 2.02

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE