Meciul Zilei

Pariem în COTA 2 pe Germania – Japonia

Grupa E ia startul de la ora 15 cu un meci ce se anunță extrem de interesant. Germania va încerca să arate că în 2018 a fost doar un accident când nu a trecut de grupe. Pontul nostru este pe lipsa de goluri.

Germania a defilat în grupa preliminară în care a fost și România. Doar Macedonia de Nord a învins-o, iar ai noștri au pierdut de două ori la limită, o dată chiar conducând. Nici în Nations League nu a fost grozavă, terminând pe locul 3 în spatele Italiei și Ungariei, dar peste Anglia. Echipa lui Hansi Flick pasează foarte mult, dar își creează și multe ocazii de gol. Este favorită pentru a se califica alături de Spania. Japonia și Costa Rica sunt date ca victime sigure, dar la ce surprize au fost ieri, nimic nu mai pare sigur. Sane și Fullkrug s-au accidentat.

Echipa probabilă Germania:
Neuer (Bayern) – Rudiger (Real Madrid), Sule (Dortmund), Raum (Leipzig), Kehrer (West Ham) – Kimmich (Bayern), Goretzka (Bayern) – Hofmann (Gladbach), Gnabry (Bayern), Musiala (Bayern – Muller (Bayern)

150 DE ROTIRI GRATUITE TE ASTEAPTA ACUM LA JOCUL VERSAILLES GOLD. FARA DEPUNERE. FARA CONDITII DE RULAJ. DOAR PRIN ACEST LINK

Japonia s-a calificat ca de obicei fără emoții la Campionatul Mondial. A avut cea mai bună defensivă din grupa sa finală, cu 4 goluri primite în 10 meciuri. In 2018 a ieșit dintr-o grupă cu Columbia, Senegal și Polonia, iar în optimi a condus-o pe Belgia cu 2-0 dar a pierdut cu 3-2. Pentru cine își aduce aminte, la ultima fază, la 2-2, Japonia a avut un corner și aproape toți jucătorii s-au dus în careul advers, iar belgienii i-au executat pe contraatac. Nicio altă echipă nu ar fi procedat așa. Este o echipă care riscă și să vedem dacă va rezultate și astăzi.

Echipa probabilă Japonia:
Gonda (Shimizu) – Yoshida (Schalke), Tomiyasu (Arsenal), Nagatomo (Tokyo), Sakai (Urawa Reds) – Shibasaki (Leganes), Morita (Sporting) – Kubo (Sociedad), Ito (Reims), Kamada (Frankfurt) – Minamino (Monaco)

Echipa Japoniei nu arată deloc rău și contra unei Germanii care strălucește, ar putea să reziste mare parte din meci. Dacă nu se „sparge conducta” și nemții să marcheze la foc automat, fiind echipa mai bună, atunci probabil va fi un meci strâns, în care măcar una dintre cele două să nu marcheze. 

Am avut acest pariu și ieri la Mexic vs Polonia unde a ieșit fără probleme.

INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI INCEARCA-TI NOROCUL LA 150 DE ROTIRI GRATUITE. NU POTI RATA ACEASTA PROMOTIE. FARA DEPUNERE

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul redacției:
Germania – Japonia- Nu marchează ambele, Cota: 1.99