Skip to content

Pariem în COTA 2.10 pe Japonia – Croația. Sperăm la un nou meci fără surprize în optimi

Patru meciuri din patru terminate cu învingătorul logic până acum în optimile de finală ale Campionatului Mondial. Astăzi cotele sunt de partea croaților și acesta va fi și pariul nostru.

Japonia a produs două dintre cele mai mari surprize ale acestui Campionat Mondial, 2-1 cu Germania și 2-1 cu Spania, ambele după exact același scenariu: 0-1 la pauză, iar în repriza a doua a întors scorul într-un interval de câteva minute. In celălalt meci, cu Costa Rica, a pierdut cu 1-0, deci practic în meciurile ei au fost numai surprize. Totuși, înfrângerea din etapa a doua cu central-americanii trebuie să recunoaștem că nu este chiar un mare șoc, ci este doar în contextul în care o învinsese pe Germania înainte. Japonia nu este vreo forță mondială, să nu uităm asta, cel puțin nu la fotbal. A câștigat grupa E și va juca în optimi cu echipa de pe locul 2 al grupei F, Croația. Fundașul Itakura este indisponibil pentru cumul de cartonașe galbene.

Echipa probabilă Japonia:
Gonda – Yoshida, Taniguchi, Tomiyasu, Nagamtomo, Ito – Tanaka, Morita, Kubo, Kamada – Maeda

CU ACEASTĂ PROMOȚIE PRIMEȘTI 100 DE LEI PARIU GRATUIT FĂRĂ SĂ DEPUI NIMIC. TREBUIE DOAR SĂ ÎȚI CREEZI CONT PRIN ACEST LINK ȘI SĂ FOLOSEȘTI CODUL CM100

Croația a scos 5 puncte în cea mai echilibrată grupă a turneului, cel puțin după cum era văzută la start. Două scoruri de 0-0 au scos ex-iugoslavii, cu Maroc și Belgia, iar în etapa a doua a învins-o pe Canada cu 4-1, după ce a primit gol în minutul 2. In cele două remize, a jucat fricos cu Maroc, nu a vrut să riște o înfrângere încă din prima etapă, dar apoi cu Belgia a fost echipa mai bună per total, excepție făcând finalul de meci în care Lukaku și-a bătut joc de niște ocazii monumentale care puteau trimite Croația acasă. Jocul de pase le merge foarte bine, având și un mijloc excelent, cu Luka Modric care și la 37 de ani joacă la cel mai înalt nivel. 

Echipa probabilă Croația:
Livakovic – Gvardiol, Lovren, Sosa, Juranovic – Brozovic, Kovacic, Modric – Perisic, Vlasic, Kramaric

Croația este mare favorită în acest meci. Vicecampioana mondială are în față un adversar inferior, chiar dacă a învins două dintre favoritele competiției în grupe. Cel puțin în prima repriză în toate cele 3 meciuri, niponii au fost dominați categoric. Oare să pice și croații în partea a doua și să le ofere asiaticilor șansa revenirii? Ar trebui să nu. Mergem simplu pe victorie în 90 de minute pentru echipa lui Zlatko Dalic.

INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK ȘI PRIMEȘTI 100 RON PARIU GRATUIT PE CARE II POȚI PLASA PE ACEST BILET. TREBUIE FOLOSIT CODUL CM100. FĂRĂ DEPUNERE

Pontul redacției:
Japonia – Croația- 2, Cota: 2.10

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE