Skip to content

Olanda – Argentina. Pariem în COTA 1.95 pe al doilea sfert de finală

Probabil a doua cea mai tare înfruntare din aceată fază a Cupei Mondiale va avea loc astă seară de la ora 21. Țările de Jos vor revanșa față de Argentina pentru eliminarea din semifinala de acum 8 ani. Noi jucăm pe deja pe un clasic rezultat la pauză, din faza grupelor.

Țările de Jos au câștigat grupa A cu 7 puncte, egalul venind doar cu Eduador. Pe Senegal și Qatar le-a învins cu 2-0. Tot la două goluri diferență s-a impus și cu Statele Unite în optimi, scor 3-1. In niciun moment nu s-a pus problema echipei care va avansa, americanii fiind total depășiți de situație. Olandezii au arătat că se mulțumesc să se apere și să lovească pe contraatac și probabil aceasta va fi strategia lui van Gaal și pentru meciul cu Argentina. Gakpo și Depay, ajutați din banda dreaptă de Dumfries care urcă foarte mult, sunt speranțele ofensive ale batavilor. In apărare, Virgil van Dijk este piesa de bază, iar la mijlocul terenului, Frenkie de Jong leagă cele două compartimente. Nu sunt absențe în lot.

Echipa probabilă Țările de Jos:
Noppert – van Dijk, Ake, Timber – de Jong, de Roon, Blind, Dumfries, Klaasen – Gakpo, Depay

NU POTI RATA ACEASTA PROMOTIE. INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI INCEARCA-TI NOROCUL CU 150 DE ROTIRI GRATUITE LA JOCUL VERSAILLES GOLD. FARA DEPUNERE

Argentina a început slab Campionatul Mondial și după un meci și jumătate ne întrebam cu toții de ce era această echipă a doua favorită la câștigarea trofeului. Apoi însă lucrurile s-au reglat și adversarele n-au mai avut nicio șansă. Mai întâi Mexic a fost executată de Messi, apoi Polonia nu s-a apropiat de poarta lui Emiliano Martinez. In optimi, a dominat-o categoric pe Australia. A părut ca până acum să încerce să își stoarcă de puteri adversara și să nu îi dea nicio șansă de a contraataca. Cu echipele mai micuțe a funcționat, să vedem dacă va fi de ajuns contra unei echipe decente ca Olanda. Nu sunt absențe.

Echipa probabilă Argentina:
Emi Martinez – Otamendi, Romero, Acuna, Molina – De Paul, Mac Allister, Enzo Fernandez – Papu Gomez, Julian Alvarez, Messi

Olandezii nu au amintiri plăcute cu naționala albiceleste; în 2014 a fost eliminată de ea în semifinală, iar în 1978 a pierdut finala Cupei Mondiale după prelungiri. 

Argentina cu siguranță va fi echipa care va încerca să domine jocul, iar Olanda se va apăra. In mod normal, niciuna nu va risca foarte mult încă din prima parte, deci un 0-0 după 45 de minute este cât se poate de realist. Argentina este evident favorită, dar îi va fi greu să conducă încă din prima parte a meciului. Pentru siguranță mai mare se poate încerca și X pauză sau final. 

150 DE ROTIRI GRATUITE TE ASTEAPTA ACUM LA JOCUL VERSAILLES GOLD. FARA DEPUNERE. FARA CONDITII DE RULAJ. DOAR PRIN ACEST LINK

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Pontul redacției:
Olanda – Argentina- X la pauză, Cota: 1.95

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE