Meciul Zilei

Mexic – Polonia. Pariem pe cel mai echilibrat meci al primei etape la Cupa Mondială

Meci aproape imposibil de prezis, dar noi vom juca pe o cotă de 1.83. Cele două se vor lupta pentru al doilea loc care duce în optimi, într-o grupă din care mai fac parte Argentina și Arabia Saudită, cu Argentina evident favorită. Nu ar trebui să vedem prea mult spectacol.

Mexic este o obișnuită a Campionatului Mondial, la care nu îi este foarte greu să se califice jucând în CONCACAF, confederație din America Centrală și de Nord. Totuși, Mexicul nu doar face prezența; la ultimele 7 ediții a trecut de faza grupelor și mereu a fost eliminată în optimi, însă de multe ori a avut și ghinion, mai ales în 2014 cu Olanda. In acest moment nu mai au o echipă la fel de puternică și nu se poate spune că sunt favoriți în fața Poloniei. Portarul Guillermo Ochoa care mereu strălucește la Mondiale, va fi prezent și este o sursă de încredere pentru echipă.

Echipa probabilă Mexic:
Ochoa – Montes, Nestor Araujo, Gallardo, Jorje Sanchez – Alvarez, Guardado, Carlos Rodriguez – Vega, Lozano, Martin

150 DE ROTIRI GRATUITE TE ASTEAPTA ACUM LA JOCUL VERSAILLES GOLD. FARA DEPUNERE. FARA CONDITII DE RULAJ. DOAR PRIN ACEST LINK

Polonia pe cât de bine arată pe hârtie, pe atât de slab arată în joc. A câștigat ultimele două meciuri cu 1-0 conta Țării Galilor și a lui Chile, echipe oarecum de nivelul Mexicului. Tactica polonezilor este simplă: toate mingile centrate la Lewandowski. Ambele sunt echipe destul de rudimentare în exprimare, dar au câțiva jucători care pot face diferența la nivel individual. La Mondialul din 2018 a fost eliminată după abia două meciuri din grupă, pierzând cu Senegal și Columbia. Același lucru s-a întâmplat și la celelalte două pariticipări de după 2000, când a pierdut primele două meciuri și l-a câștigat pe al treilea când nu mai conta.

Echipa probabilă Polonia:
Szczesny – Glik, Kiwior, Bednarek – Bielik, Szymanski, Zalewski, Cash, Zielinski – Swiderski, Lewandowski

In 1978 s-au mai întâlnit la Campionatul Mondial și atunci a câștigat Polonia cu 3-1. Cel mai recent meci direct a fost într-un amical din 2017, câștigat de Mexic cu 1-0.

Este un meci incredibil de greu de anticipat, în care orice rezultat pare posibil. Ce pare clar este că nu vom vedea prea mult spectacol; să nu vedem un meci chiar de sub 1.5 goluri.

JOACA ACUM 150 DE ROTIRI GRATUITE LA VERSAILLES GOLD. ROTIRILE SUNT PE BANI REALI. FARA DEPUNERE SI FARA CONDITII DE RULAJ. TREBUIE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul redacției:
Mexic – Polonia- Nu marchează ambele, Cota: 1.83