Meciul Zilei

Meciul zilei se joaca in Cota 1.75. Doru Craciun pariaza pe Gaziantep – Fenerbahce.


Domnilor! Suma tuturor respectelor. Meciul zilei de astazi ne aduce o cota mai mult decat decenta. Aruncam o privire spre Gaziantep – Fener si incercam o Cota: 1.75

Meciul zilei nu garanteaza nici macar o urma de castig. Sa nu ne pacalim cu acest lucru. In cele din urma toata actiunea se petrece pe teren, indiferent de argumentele, analiza, cifrele si statisticile pe care noi ne bazam in alegerea unei cote.

Gaziantep – Fenerbahce, un meci cu goluri?
Un duel intre doua echipe cu obiective total diferite. La 12 puncte de primul loc, Fenerbahce are doar varianta victoriei. Totul pe cartea atacului. De 19 ori campioana a Turciei, Fener se deplaseaza pe terenul unei echipe aflate intr-o zona a clasamentului deloc confortabila. Gaziantep are doar patru puncte peste primul loc retrogradabil. Isi perminte formatia gazda un
meci fara sa inscrie?

Atentie la atacul celor de la Gaziantep!
Presiunea nu va lipsi de pe defensiva celor de la Fenerbahce. Gaziantep nu a marcat doar intr-un singur meci disputant pe teren propriu in acest sezon. Echipa la care evolueaza si Maxim a inscris 13 goluri in sapte partide disputate in fata propriilor fani. Din echipa de start de la Gaziantep nu va lipsit Demir, unul dintre golgheterii echipei. Mari semnale de alarma vor fi si la
poarta gazdelor. Fener nu a marcat doar intr-un singur meci disputant in acest sezon. Sa nu uitam ca la mijlocul lunii noiembrie, fosta campioana a Turciei a dat doua goluri pe terenul celor de la Galatasaray.

Exista si un motiv care ma pune pe ganduri. Gaziantep nu a marcat in poarta celor de la Trabzonspor si Galatasaray. Este adevarat! Ambele meciuri le-a disputant in deplasare.

Ești la un singur click de un BONUS de 300 RON >>> CHIAR AICI

Risipa inutila de efort pentru Fenerbahce?
Un posibil avantaj pentru Gaziantepsor l-ar putea reprezenta si meciul jucat de Fenerbahce in Europa League. Atentie! Tehnicianul celor de la Fener a inceput duelul cu Frankfurt fara multi dintre titluri. In partida din aceasta seara nu vor lipsi din garnitura de start: Dursu, Ozil, Luiz Gustavo. Pe lista indisponibililor se afla Enner Valencia si Irfan Can Khaveci.

Argumentele de mai sus ma duc cu gandul catre un meci in care ambele formatii vor marca.
Decizia finala va apartine.

Meciul zilei:
Gaziantep – Fenerbahce – ambele marcheaza, Cota: 1.75

Te intrebi de unde am luat cotele? >>> Uite de AICI

223 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles