Meciul Zilei

Krajinovic – Querrey. Pont 2 Andrei Belciug, COTA 2.38

Salutări din nou! In primul articol am spus câteva lucruri despre duelul rusoaicelor de la WTA Berlin, acum mă îndrept către tabloul masculin de la Queen’s. Cota 2.38 pentru scor corect la Krajinovik – Querrey este a doua propunere de astăzi.

Filip Krajinovic nu se descurcă deloc pe iarbă, fiind jucător de zgură. Este la prima participare aici la turneul WTA de la Londra și a debutat cu o victorie nesperată în fața lui Brooksby, dar americanul e destul de imprevizibil, nu e tocmai un șoc eliminarea sa. N-are performanțe notabile anul acesta, dar are câteva victorii bune pe zgură, cu Opelka și Rublev. Părerea mea e că nu poate reuși un nou meci de calitate, nu la ce colos are în față.

Sam Querrey pe iarbă e ca peștele în apă. Toate atuurile jocului său se pliază acestei suprafețe și anul acesta are rezultate în regulă. In ultimele 7 meciuri, a pierdut doar cu Nakashima, în două tie-break-uri. In primul tur l-a învins pe Schwartzman cu 6-1 6-4, nicio șansă pentru micuțul argentinian. E un obișnuit al turneului de la Queen’s, pe care l-a și câștigat în 2010. Ultima participare a fost până acum 4 ani, când a ajuns în sferturi. Querrey în ultimii ani aproape numai pe iarbă joacă, în sezonul său favorit. Are 1.98m înălțime și arma sa principală, serviciul, îi va da mari bătăi de cap sârbului Krajinovic, pe care nu-l văd să reușească vreun break, poate cel mult unul, dar improbabil.

Cei doi s-au întâlnit doar de două ori în carieră; în 2010 pe zgură a câștigat Querrey și în 2017 pe hard, Krajinovic. Querrey are cota 1.55 la victorie deși joacă mult mai rar decât adversarul său. Calitatea tenisului nu se poate spune că este mai bună pentru american, dar cu servicii constante de peste 200km/h, mai puțin relevantă e estetica. Câte un break pe set dacă ar reuși Querrey, ar fi ideal, dar și dacă ajunge în tie-break rămâne favorit să câștige setul, la câtă experiență are în ele. Bineînțeles, dacă începe prost partida și sârbul face break, se cam duce biletul, dar sper să fie focusat de la început.

VREI SĂ-TI ÎNCERCI NOROCUL? JOACĂ GRATUIT 111 ROTIRI GRATUITE LA SIZZLING HOT DELUX. TREBUIE DOAR SĂ-ȚI FACI CONT PRIN ACEST LINK

Cota este luată de pe lasvegas.ro
(ATP Londra) Filip Krajinovic – Sam Querrey- scor corect: 0-2, cota 2.38

191 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles