Skip to content

Japonia – Costa Rica. Jucăm în COTA 2.35 pe goluri

In grupa E s-ar putea să se decidă astăzi ambele calificate. Pentru asta este nevoie ca Japonia și Spania să le învingă pe Costa Rica, respectiv Germania. Acest scenariu este posibil, ambele fiind favorite în meciurile lor. Pentru meciul Japoniei am ales o cotă de 2.35 pe goluri în ambele porți.

Japonia cumva a reușit să întoarcă meciul cu Germania și a câștigat cu 2-1. Oricât de șocați am fi cu toții de acel rezultat, dacă lăsăm de o parte entuziasmul surprizei, Germania a fost echipa net superioară, care a dominat și și-a creat cele mai mari șanse. Niponii s-au apropiat periculos de poarta adversă de 3 ori și au marcat două goluri. Intrebarea este ce vor face acum contra unui adversar care nu știe să atace și este așteptat de la ea să aibă inițiativa. Este o echipă serioasă, disciplinată care ar trebui să poată înscrie măcar un gol.

Echipa probabilă Japonia:
Gonda – Yoshida, Itakura, Nagatomo, Tomiyasu – Shibasaki, Morita – Kubo, Ito, Kamada – Asano

100 DE LEI PARIU GRATUIT TE AȘTEAPTĂ ACUM FĂRĂ SĂ DEPUI NIMIC. TREBUIE DOAR SĂ ÎȚI FACI CONT PRIN ACEST LINK ȘI SĂ FOLOSEȘTI CODUL CM100

Costa Rica a fost călcată în picioare de Spania, scor 7-0, într-un meci în care nu a avut absolut nicio ocazie de gol, ceva rar întâlnit la nivelul Cupei Mondiale. Totuși, Spania a marcat rapid și apoi costaricanii au căzut complet. Așa cum Japonia a marcat la singurele ocazii și nu a primit la zecile care au fost la poarta lor, așa și Costa Rica a primit gol la fiecare șut al ibeiricilor. La prima vedere după un 0-7, ar fi de așteptat să piardă din nou rușinos, dar nu înseamnă că va fi așa.

Echipa probabilă Costa Rica:
Navas – Duarte, Calvo, Oviedo, Martinez – Borges, Tejeda- Fuller, Bennette – Campbell, Contreras

Japonia nu este Spania, nici pe departe, ceea ce înseamnă că naționala central americană își va crea șanse de a marca. Japonia nici nu este o echipă care să tragă de timp sau să apeleze la tertipuri dacă deschide scorul. Este un meci tare greu de pariat mai ales că asiaticii au cotă doar 1.47 la victorie, mult prea mică. Să nu uităm că și Iran a fost demolată în prima etapă apoi a învins-o pe Țara Galilor, deci să nu o excludem încă din joc pe Costa Rica pentru că a arătat bine înainte de Mondial.

INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK ȘI PRIMEȘTI 100 RON PARIU GRATUIT PE CARE II POȚI PLASA PE CE VREI TU. TREBUIE FOLOSIT CODUL CM100. FĂRĂ DEPUNERE

Pontul redacției:
Japonia – Costa Rica- ambele marchează, Cota: 2.35

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE