Meciul Zilei

Ieri am bifat Cota de 1.77 pe Juve – Inter. Astazi fortam o Cota de 1.88 pe Univ. Craiova – Sepsi!

Comunitate. Salutare! Ce meci ne asteapta in Banie! 90 de minute cat o finala in Univ. Craiova – Sepsi. Greu de gasit o cota castigatoare pe acest duel? Ieri am fost inspirati. Recomandarea in Cota 1.77 pe Juve – Inter a fost castigatoare, X pauza sau final. Astazi vom merge pe o cota de 1.88 la meciul din Banie. 

Un meci de acest gen cu siguranta nu este usor de anticipat de catre pariori. Multe bilete se vor indrepta catre o victorie a Craiovei. 1.95 este cota pentru succesul gazdelor. 

In tur a fost 2-1 pentru Sepsi, golul decisiv marcandu-se pe final de meci. Covasnenii sunt favoriti la calificare. Craiova are o cota de 2.26 pentru accederea in ultimul act.

Cu siguranta ne asteapta un meci de foc in Banie. Cel mai probabil partida se va juca cu tribunele pline. 

Craiova nu a castigat in fata celor de la Sepsi in ultimele 6 partide directe. Conteaza acest lucru? Oltenii stiu ca daca nu se califica in finala pot rata chiar si Cupele Europene. 

ATENTIE! ÎȚI PLAC JOCURILE DE CASINO? PRIN ACEST LINK PRIMEȘTI 1.200 DE LEI BONUS DE BUN VENIT ȘI 100 DE ROTIRI GRATUITE

Vom merge pe un pariu special in Univ. Craiova – Sepsi. Vom tine cont de incarcatura acestui meci si atmosfera din Banie. 

Meciul va fi arbitrat de catre Horatiu Fesnic. In tur am avut un meci cu 6 cartonase galbene.

Returul ar trebui sa ne aduca in mod normal 90 de minute mult mai aprinse. Fesnic este un arbitru care de regula nu se zgarceste in privinta cartonaselor galbene.

Ultimul meci din Banie intre cele doua formatii s-a terminat cu 6 cartonase galbene. Acest detaliu tine doar de statistica.

NU RATA BONUSUL DE BUN VENIT DE PANA LA 1.200 DE RON PE SPORTINGBET. AI SI 100 DE ROTIRI GRATUITE. TREBUIE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. 

Pontul Nostru:
Univ. Craiova – Sepsi – peste 5.5 cartonase galbene, Cota: 1.88