Skip to content

Franța – Maroc, a doua semifinală de la Cupa Mondială. Pariem pe COTE 2.70 și 1.95

Dacă ieri am avut o semifinală complet dezechilibrată în care Messi și Alvarez au distrus apărarea Croației, este foarte posibil ca și astăzi să avem parte de un meci dominat cap-coadă de echipa favorită. Avem două ponturi, ambele bazându-se pe un meci bun al „Cocoșului galic”.

Franța a fost impunătoare până în acest moment. Din grupă s-a calificat după doar două meciuri, apoi a învins-o pe Polonia, iar în semifinale a avut puțin mai mult de lucru, dar a trecut de Anglia cu 2-1. Chiar și fară o mulțime de jucători de bază indisponibili din cauza accidentărilor, Franța are câte 2-3 jucători de valoare uriașă pe toate posturile care pot lua locul titularilor la nevoie. Din acest punct de vedere nu prea există dubii că ar fi cea mai valoroasă națională din lume. Atmosfera din cadrul echipei este excelentă și pare aproape imposibil să rateze calificarea în finala contra Argentinei.

Echipa probabilă Franța:
Lloris – Varane, Upamecano, Theo Hernandez, Kounde – Rabiot, Tchouameni – Griezmann, Mbappe, Dembele – Giroud

200 DE ROTIRI GRATUITE + 40 DE LEI PARIU GRATUIT, FĂRĂ DEPUNERE! DOAR PRIN ACEST LINK

Maroc a reușit mai multe performanțe uluitoare la acest Mondial. In primul rând, este prima țară africană calificată în careul de ași ai lumii și astfel va juca cel puțin finala mică a competiției, pentru medialia de bronz. A reușit să ajungă în semifinale fără să primească niciun gol din partea adversarilor. Doar Canada și-a trecut un gol în dreptul ei contra marocanilor, dar acela a fost autogolul fundașului Aguerd, care acum este accidentat. La fel, nici căpitanul Saiss nu va putea juca. Două pierderi grele pentru defensiva magrebienilor, care nu au rezerve  la nivelul titularilor. Nici Mazraoui nu este garantat că va juca, după ce a lipsit cu Portugalia în optimi. Vor fi folosiți fundași centrali de la Valladolid și Brest.

Maroc a câștigat grupa F. Cu Croația a făcut 0-0, pe Belgia a învins-o cu 2-0 și pe Canada cu 2-1. In optimi a trecut la penalty-uri de Spania, iar în sferturi de cealaltă echipă iberică, Portugalia, cu 1-0. Chiar dacă s-a apărat în aproape fiecare meci, nu se poate spune că nu a meritat să ajungă până aici, dar pentru a ajunge în finală va avea nevoie de o doză mare de șansă.

Echipa probabilă Maroc:
Bono – Dari, Yamiq, Mazraoui, Hakimi – Amrabat, Ounahi, Amallah – Boufal, Ziyech, En-Nesyri

Nu este greu de anticipat care va fi echipa care va controla partida. Franța are jucătorii mai valoroși, cu Mbappe și Giroud, un duo ofensiv care a dat randament. Marocanii încă au jucătorii buni de atac, dar în lipsa ambilor fundași centrali de bază, este foarte greu de crezut că vor rezista 90 de minute în fața asalturilor echipei lui Deschamps. Poate vor reuși să facă față în prima repriză, dar în a doua este improbabil, de aceea primul pariu este că Franța va câștiga repriza secundă. 

STOP!!! AVEM O PROMOȚIE TARE DE TOT! 200 DE ROTIRI + 40 DE LEI PARIU GRATUIT, FĂRĂ DEPUNERE, DOAR PRIN ACEST LINK

Al doilea pariu este că Franța va câștiga meciul la cel puțin două goluri diferență.

Ponturile redacției pe Franța – Maroc:
Franța câștigă a doua repriză, Cota: 1.95
Handicap Franța (-1.5), Cota: 2.70

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE