Meciul Zilei

Finală pentru grupele Ligii Campionilor. Bodo/Glimt – Dinamo Zagreb. Pariem pe goluri

Bodo/Glimt, revelația ultimului sezon de UEFA Conference League, are acum șansa se a juca în cea mai prestigioasă competiție inter-cluburi. In calea lor stau croații de la Dinamo Zagreb. Noi pariem în cotă 1.61 pe un meci cu goluri în ambele porți.

Campioana Norgeviei a prins gustul cupelor europene odată cu rezultatele incredibile din sezonul trecut contra Romei lui Mourinho. Bodo/Glimt a întâlnit-o pe Roma de două ori în grupe și de încă două ori în sferturile UECL și a câștigat ambele meciuri de acasă, primul cu 6-1. Este o echipă cu adevărat redutabilă pe teren propriu și nu doar pe baza acestor două rezultate. Și în aceste preliminarii au câștigat toate cele 3 meciuri de acasă, dar în deplasare au pierdut două și au făcut un egal cu echipe modeste. In campionat este pe locul 2 după 18 etape, cu 5 puncte sub Molde.

4.000 RON MAX WIN!!! POTI DA LOVITURA. JOACA 40 DE ROTIRI GRATUITE SI FARA DEPUNERE LA GATES. TREBUIE DOAR SA-TI FACI CONT PRIN ACEST LINK.

Dinamo Zagreb este lider autoritar în Croația după doar 5 etape, cu 13 puncte acumulate. Au trecut de două tururi preliminare, iar cel mai periculos adversar nu a fost Ludogorets pe care a învins-o ușor tur-retur, ci Shkupi din Macedonia, care a scos o remiză la Zagreb apoi a pierdut doar cu 1-0 la retur. Atacul echipei arată bine, Orsic și Drmic pot crea ocazii pe contraatac. Dinamo este echipa mai valoroasă și este favorită la calificare.

Deși Bodo/Glimt este obișnuită să își distrugă pe oricine acasă, Dinamo Zagreb este de un alt calibru față de adversarii obșnuiți. Aceștia din urmă au marcat 6 goluri în poarta campioanei Bulgariei și puteau fi mai multe. Noi vedem un meci echilibrat, în care gazdele vor încerca să câștige, dar un egal cu goluri ar fi mai realist. Nu credem că norvegienii vor scăpa fără gol primit din acest meci.

40 DE ROTIRI GRATUITE LA GATES. DE CE SA LE RATEZI? LE JOCI GRATIS SI FARA DEPUNERE. DOAR TREBUIE SA-TI FACI CONT PRIN ACEST LINK.

Pontul redacției:
Bodo/Glimt – Dinamo Zagreb- ambele marchează, Cota: 1.61