Meciul Zilei

Elveția – Camerun. Pariem în COTA 1.90

Primul meci al grupei G ia startul la ora 12, între a doua și a patra favorită pentru calificare. Pariem așa cum ne-au obișnuit echipele africane, pe puține goluri spre niciunul.

Elveția probabil se va duela cu Serbia pentru un loc în optimi, iar Brazilia este nu doar favorita grupei ci și a competiției. Elvețienii au participat la toate Mondialele începând cu 2006 și de 3 ori a ieșit din grupă, pierzând în prima fază eliminatorie. Echipa arată foarte bine și are mari șanse de calificare dacă învinge astăzi.

Echipa probabilă Elveția:
Sommer – Akanji, Schar, Rodriguez, Wildmer – Xhaka, Freuler – Vargas, Shaqiri, Sow – Embolo

150 DE ROTIRI GRATUITE TE ASTEAPTA ACUM LA JOCUL VERSAILLES GOLD. FARA DEPUNERE. FARA CONDITII DE RULAJ. DOAR PRIN ACEST LINK

Camerun are și e o echipă decentă, dar nu neapărat mai bună decât celelalte echipe africane care nu au putut marca niciun gol. Stilul acestor echipe pare setat complet pe apărare și chiar dacă au încercat toate să lovească pe contraatac, toate au eșuat. Probabil așa se va întampla și cu Camerun, care se bazează în atac pe jucătorul lui Bayern, Choupo-Moting, aflat în formă bună acolo.

Echipa probabilă Camerun:
Onana – Nkoulou, Castelletto, Ebosse, Fai – Hongla, Anguissa, Ntcham – Toko-Ekambi, Mbueno, Choupo-Moting

Elveția pornește ca mare favorită și probabil nu va pierde. Camerun probabil nu va înscrie. Ar trebui să vedem o victorie chinuită ca cea a Belgiei de aseară sau chiar un 0-0 dacă nu vor reuși să desfacă apărarea adversă. Camerun a pierdut ultimele 7 meciuri de la Mondiale și va face orice să scoată un punct.

INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI INCEARCA-TI NOROCUL LA 150 DE ROTIRI GRATUITE. NU POTI RATA ACEASTA PROMOTIE. FARA DEPUNERE

Cotele sunt laute de pe lasvegas.ro

Pontul redacției:
Elveția – Camerun- 1X și sub 2.5 goluri, Cota: 1.90