Skip to content

Danemarca – Franța. Pontul nostru este în COTA 2.16

Faza grupelor din Liga Națiunilor se încheie astăzi în grupele 1 și 4 din Liga A. In Grupa 1, Danemarca primește vizita campioanei mondiale, Franța. Noi pariem pe un solist.

Danemarca este pe locul 2, cu șanse destul de mari de a se califca în semifinale. Este la un punct în spatele Croației și la 4 peste Franța. Pe ultimul loc este Austria, la un punct în urmă. Danezii n-au făcut niciun egal și au 3 victorii și două înfrângeri. Cele două înfrângeri au venit în ultimele 3 partide, așadar forma lor nu este tocmai ideală. Croația este cea care a învins-o de ambele dăți. Pe Austria a învins-o de două ori și pe Franța o dată, cu 2-1 pe Stade de France. Wind, Skov și Cornelius sunt accidentați.

Echipa probabilă Danemarca:
Schmeichel – Christensen, Kjaer, Andersen – Hojbjerg, Delaney, Maehle, Kristensen – Eriksen, Damsgaard – Dolberg

PRIMESTI ACUM 100 DE ROTIRI GRAUITE LA CYBER WOLF, FARA DEPUNERE, FARA CONDITII DE RULAJ. TREBUIE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Franța a reușit prima victorie în grupe abia acum 3 zile, 2-0 acasă cu Austria și astfel a părăsit ultima poziție. Orice rezultat în afară de victorie, poate însemna retrogradarea campioanei en-titre în Liga B, în cazul în care Austria câștigă acasă cu Croația. Echipa din „Hexagon” a scos două rezultate de 1-1 în celelalte două deplasări și a pierdut primele două meciuri de pe teren propriu. In ciuda absenților nenumărați, Franța poate alinia 11 jucători care ar putea juca în aproape orice echipă din lume. Lloris, Kante și Benzema sunt doar câțiva dintre jucătorii indisponibili.

Echipa probabilă Franța:
Areola – Varane, Saliba, Badiashile – Tchouameni, Fofana, Mendy, Clauss – Griezmann, Mbappe, Giroud

Deși Danemarca se poate califica dacă obține victoria, Franța este clar echipa mai puternică, iar acum pe final pare să fie motivată să obțină câteva puncte și să evite ultimul loc. Egalul nu convine niciuneia și am putea asista la un meci deschis în a doua repriză, unde echipa mai valoroasă să câștige. Danezii au și ei un lot bun, dar ca să îi poată învinge pe francezi, trebuie ca aceștia din urmă să prindă o zi slabă, ceea ce este cam improbabil în situația în care se află. Mergem pe mâna oaspeților pentru a câștiga această partidă.

100 DE ROTIRI GRATUITE TE ASTEAPTA ACUM LA CYBER WOLF FARA DEPUNERE. INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI INCEARCA-TI NOROCUL FARA SA RISTI NIMIC

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul redacției:
Danemarca – Franța- 2, Cota: 2.16

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE