Skip to content

Cu o ofertă săracă la fotbal, pariem pe barajul pentru Serie A. Lovim în COTA 3?

Benevento se deplasează la Ascoli pentru runda preliminară a play-off-ului de promovare în Serie A, care se va disputa vineri de la 21:30.

Ascoli a terminat pe locul 6 în Serie B și fără îndoială merită să fie până la final în cursa pentru promovare, după un sezon reușit. In prima parte a campionatului, Ascoli era o formație aproape exclusiv de deplasare, câștigându-și așa mai toate punctele (chiar și la final a rămas echipa cu cele mai multe puncte acumulate departe de casă, cu 11 victorii din 19 meciuri), dar în partea a doua și-a revenit și pe teren propriu, unde a obținut 20 din ultimele 24 de puncte puse în joc. Are o apărare bine pusă la punct, în retur a primit gol în doar jumătate meciurile de acasă, maxim unul pe meci, în rest multe victorii la zero.

POȚI CÂȘTIGA FĂRĂ SĂ INVESTEȘTI NIMIC. ÎȚI OFERIM UN FREEBET DE 30 RON + 50 DE ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT. INREGISTREAZĂ-TE PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK ȘI ÎNCEARCĂ-TI NOROCUL!

Benevento s-a clasat pe 7, la două puncte sub oponenți. A pierdut 4 din ultimele 5 meciuri și astfel, dintr-o candidată la promovarea directă, a ajuns în cea mai dificilă situație, pentru că acum e nevoită să bată la Ascoli, apoi să să treacă în dublă manșă de Pisa, pentru ca apoi în finală să bată pe Brescia/Perugia sau Monza. Misiune aproape imposibilă pentru o echipă cu mari pretenții. Și acea victorie dinspre final a fost cu Pordenone, echipă de mult timp retrogradată matematic în Serie C. Este de văzut dacă jucătorii se pot redresa pentru această întâlnire.

Balanța meciurilor directe este înclinată către Benevento, cu rezultate bune în deplasare. Este totuși de notat că în ultimul meci direct au pierdut acasă cu Ascoli, 0-2. Valoarea de piață a lotului lui Benevento este aproape dublă față de cea a adversarilor; 29 față de 15 milioane de euro.

ATENȚIE! Ascoli are nevoie doar de un egal pentru a avansa în semifinale, așa este regula pentru runda preliminară. Un singur meci, în care echipa oaspete și totodată cea mai slab clasată este nevoită să câștige în 90 de minute.

Benevento, echipa care trebuie să atace, dar și cu jucători mai valoroși, va fi cea care va avea inițiativa, iar Ascoli va sta „la cutie”. De aceea credem că în prima repriză jocul va fi ceva mai potolit, iar în a doua, cea care va trebui să marcheze, va risca pentru că va fi nevoită.

Pe lasvegas.ro avem o cotă de 2.66 pentru victorie Benevento, ușor favorită, dar pentru că este un meci atât de important și echilibrat, vom merge pe goluri sau mai degrabă pe lipsa lor, cel puțin în prima repriză.

TE SIMȚI NOROCOS? JOACĂ GRATUIT ȘI FĂRĂ DEPUNERE 50 DE ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT. ÎNREGISTREAZĂ-TE PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK. 

PONTUL NOSTRU:
Pont principal: Repriza cu mai multe goluri: Repriza 2, cota 2.03
Pont mai riscant: sub 0.5 goluri în prima repriză, cota 3.00

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE