Skip to content

Confruntarea titanilor, Djokovic vs Nadal, pariez pe scor corect

Salutări, comunitate! Cel mai tare meci al anului în tenis va avea loc marți seară, iar eu v-am pregătit două cote frumoase, de 1.84 și 4.10, prin care să încheiem luna mai așa cum am început-o, cu câștiguri.

Novak Djokovic, unul dintre cei mai longevivi tenismeni în vârful ierarhiei ATP, este cu gândul doar la câștigarea celui de-al treilea Roland Garros din carieră. Dacă va reuși acest lucru, îl va egala pe Nadal la numărul de titluri de Grand Slam, 21, și ținând cont de forma fizică pe care o arată, are toate șansele să îl și depășească în viitorul apropiat, asta dacă nu are Carlos Alcaraz alte planuri pregătite pentru campionul sârb. Despre cariera sa nu sunt multe de adăugat, una dintre cele mai strălucitoare din istoria tenisului.

Pentru a ajunge în sferuturi, Nole a avut de trecut de Nishioka, Molcan, Bedene și Schwartzman. Pe toți i-a înfrânt în 3 seturi. Este la a noua victorie consecutivă, vine după un succes la Masters-ul de la Roma, și acolo câștigând toate meciurile în minim de seturi. Forma de moment, încrederea pe care o arată, și mentalitatea de învingător, toate acestea îl recomandă pe Djokovic să fie favorit în orice meci ar disputa la momentul actual, chiar și când numele adversarului său este Rafael Nadal.

111 ROTIRI GRATUITE PE SIZZLING HOT DELUX. PROMOȚIE VALABILĂ DOAR DACĂ TE ÎNREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FĂRĂ DEPUNERE!!!

Rafa câștigă meciuri, dar suferă făcând-o. Este în prezent pe locul 1 în cursa către Turneul Campionilor de la Torino, ce se va disputa în noiembrie și este câștigătorul singurului Grand Slam încheiat până acum în 2022, Australian Open. De 13 ori trimfător pe zgura pariziană, Nadal încearcă să îl obțină pe al 14-lea, la posibil ultima participare din carieră, conform spuselor sale. Totuși, starea fizică a spaniolului nu este nici pe departe optimă, după coasta fracturată la Indian Wells, au urmat și dureri la picior, care încă îl împiedică din a oferi tot ce are mai bun pe terenul de joc. De primele 3 tururi a trecut ușor, cu Thompson, Moutet și Van De Zandschulp, dar în optimi a dat de primul jucător de top 10, Auger-Aliassime, iar acesta l-a chinuit serios pe iberic, câștigând primul și al patrulea set, dar pierzând în decisiv cu 6-3. Canadianul este un jucător de mare calitate, dar de această dată Nadal înfruntă pe cineva la un cu totul alt nivel. Dacă Aliassime i-a pus atâtea probleme, mă întreb care sunt șansele lui reale de a trece de Djokovic.

Istorie lungă între cei doi, 58 de meciuri directe de-a lungul ultimilor 17 ani, 30-28 în favoarea sârbului, care a câștigat și ultima dispută anul trecut, tot aici la Roland Garros, într-o semifinală în care Rafa a câștigat doar primul set. Aș spune că Nadal a ajuns în această fază avansată a competiției prin experiență și simpla prezență. Este atât de bun încât și într-un picior poate concura la nivel înalt, dar de această dată nu va fi de ajuns doar atât. Cota de 1.45 pe victoria lui Djokovic este imensă. Numele și prestigiul lui Nadal sunt singurele motive pentru care acea cotă este mai mare de 1.10. Ajunge și el la 36 de ani peste 4 zile; a demonstrat de-a lungul anilor de ce este „regele zgurii”, dar pare să fi ajuns la final de drum. Părerea mea este că Djokovic nu are cum să nu câștige acest meci, iar acea cotă de 1.45 trebuie jucată. Dar pentru că vreau să vă ofer cote și mai mari, voi paria că Nadal câștigă maxim un set, iar pentru scorul corect mă bazez pe public și o tresărire de orgoliu din partea spaniolului, care să nu piardă la zero, la probabil ultima participare în turneul favorit.

VREI SĂ-ȚI ÎNCERCI NOROCUL FĂRĂ A DEPUNE? AI 111 ROTIRI GRATUITE LA SIZZLING HOT DELUX DACĂ IȚI FACI CONT PRIN ACEST LINK!

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Ponturile lui Andrei Belciug pentru Novak Djokovic – Rafael Nadal:
Djokovic câștigă la cel puțin două seturi diferență, cota 1.84
Scor corect: 3-1, cota 4.10

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE