Skip to content

Anglia – Franța, marele derby al sferturilor de finală. Forțăm un pariu în COTA 3.40

Ultimul meci de astăzi de la Campionatul Mondial va și cel mai așteptat, între două super-forțe ale fotbalului european și totodată două rivale. Ne așteptăm la un meci cât se poate de echilibrat.

Anglia a ajuns fără pic de emoții în această fază a competiției, câștigând leger Grupa B din care au mai făcut parte Țara Galilor, SUA și Iran, cu 7 puncte în total, apoi în optimi echipa Senegalului a fost prea mică și a pierdut cu 3-0. Singurul egal de până acum a venit cu americanii, dar acela chiar a părut a fi un meci în care britanicii nu au forțat deloc. Va forța acum cu această superbă echipă a Franței? Probabil că nu. Stones și Wilson sunt incerți, la fel și Sterling, dar acesta din probleme personale și ar putea juca pe parcurs.

Echipa probabilă Anglia:
Pickford – Maguire, Stones, Walker, Shaw – Rice, Bellingham, Henderson – Foden, Saka, Kane

200 DE ROTIRI GRATUITE + 40 DE LEI PARIU GRATUIT, FĂRĂ DEPUNERE! DOAR PRIN ACEST LINK

Franța a fost imperială până acum, echipa cu una dintre cele mai bune prestații de la această Cupă Mondială. S-a calificat din grupă după doar două meciuri, cu Australia și Danemarca, apoi a pierdut cu Tunisia folosind rezervele. In optimi a dat peste incapabila Polonia, pe care a învins-o cu 3-1, golul primit venind la ultima fază din penalty. Mbappe și Giroud au făcut un cuplu incredibil în ofensivă și încă nu s-a găsit o echipă să îi oprească. Vor reuși Maguire, Stones și Walker să îi oprească pe cei doi? Nu ar trebui, dar aceștia vor avea sprijin de la o linie de mijloc care arată foarte bine.

Echipa probabilă Franța:
Lloris – Upamecano, Varane, Theo Hernandez, Kounde – Rabiot, Tchouameni – Griezmann, Mbappe, Dembele – Giroud

In mod așteptat, meciurile directe dintre cele două sunt mai mereu echilibrate. Ținând cont și de cum s-au desfășurat celelalte meciuri din această competiție, este foarte posibil să vedem multă precauție în jocul ambelor formații. La ora jocului se va ști care va fi posibila adversară din semifinale, iar dacă să spunem că aceea va fi Maroc, meciul de astăzi va fi văzut ca un meci decisiv pentru a juca finala, deci și mai multă presiune.

Franța este ușor favorită și pe bună dreptate pentru că are un atac mai bun, dar să nu desconsiderăm Anglia pentru că are și ea în componență jucători de mare calitate. Cât de surprinzător ar fi un 0-0 sau 1-1? Pariem pe remiză.

PROMOȚIE MONDIALĂ!!! 200 DE ROTIRI + 40 DE LEI PARIU GRATUIT, FĂRĂ DEPUNERE, DOAR PRIN ACEST LINK

Pontul redacției:
Anglia – Franța- X, Cota: 3.40

Promoțiile Zilei

148 Rotiri Gratuite - Conti Featured
900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
800 DE LEI
+ 200 LEI FREE BET
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
2.000 DE LEI
+ 500 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE