Meciul Zilei

Andrei pariază pe cea mai în formă tenismenă din lume! Și tu poți paria FĂRĂ RISC până la 100 lei pe semifinalele de la Wimbledon

Ne îndreptăm către o finală Halep – Jabeur, însă cele două mai au de trecut un obstacol. Pentru Jabeur, obstacolul se numește Tatjana Maria. O va înfrunta astăzi de la 15:30 pe Terenul Central.

Ons Jabeur începuse Wimbledon ca a doua favorită după Swiatek, iar acum cu 4 jucătoare rămase, e tot a doua favorită, dar după Halep. Bookmakerii o văd ca și calificată în finală… cam pe bună dreptate. Am mai zis-o, e o jucătoare excepțională, nici nu îmi vine să cred cum a întors meciul cu Bouzkova din sferturi. Cehoaica a jucat perfect primul set, se apăra ca la carte, dar pentru Jabeur a părut că aceea era doar încălzirea. Seturile 2 și 3 le-a câștigat 6-1 6-1. Până atunci, tunisianca nu pierduse niciun set, dar Mertens i-a pus ceva probleme în optimi, într-un meci strâns. Are 10 victorii din 10 meciuri pe iarbă în 2022.

Tatjana Maria face turneul vieții la aproape 35 de ani. Doar cuvinte de laudă am pentru această jucătoare și prestația ei de până acum. Jucătoare de pe locul 103 WTA trece abia a doua oară în carieră de turul 2 la un Grand Slam, mai fusese o dată în turul 3, iar acum e în careul de ași la cel mai prestigios turneu de tenis din lume. S-a ales cu un cec frumos acum pe final de carieră. Le-a învins pe Sharma, Cîrstea, Sakkari, Ostapenko și Niemeier. Doar pe Sakkari (nr. 5 WTA) a învins-o în două seturi, în rest a avut și mai mult de muncă pentru a nu fi eliminată. Pe Ostapenko a întors-o de la 0-1 la seturi, una dintre favoritele competiției. In 3 meciuri din 5 a trebuit să revină de la 0-1. Joacă la așteptare, nu își asumă multe riscuri, în general adversarele sunt cele care forțează împotriva ei.

Maria a încerca același stil de joc, problema e că Jabeur nu e Ostapenko să se frustreze și să dea toate mingile în aut. Jabeur poate face față schimburilor de mingi și atacă decisiv când e momentul. Nu merg pe puține game-uri pentru că Maria are un serviciu bun, ar trebui să reziste bine, cel puțin în primul set. După ce își intră Jabeur în ritmul jocului, va fi greu de oprit. Deși limita de game-uri pe care am ales-o e destul de joasă, nu sunt foarte convins că ar trebui ridicată. Am nevoie de minim 6 game-uri de la germancă și Jabeur să câștige meciul, un pariu realizabil, iar cota e excelentă.

PARIAZA PANA LA 100 DE LEI PE ORICE COTA DE MINIM 1.50 SI DACA PIERZI BILETUL PRIMESTI BANII INAPOI. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. E ATAT DE SIMPLU!

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pariul lui Andrei Belciug pe Ons Jabeur – Tatjana Maria:
Jabeur câștigă și peste 17.5 game-uri în meci, cota 1.85

191 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles