Meciul Zilei

Almeria – Real Madrid. Un nou început pentru „galactici”. Mergem pe un pariu logic

Campioana Europei debutează în noul sezon de La Liga contra nou-promovatei Almeria. Noi pariem în cotă 1.67 pentru un rezultat așteptat.

Almeria revine în prima divizie după 7 ani și la primul meci întâlnește cel mai puternic adversar posibil. Au făcut câteva transferuri, printre care portarul Pacheco de la Alaves, dar pentru acest meci probabil tot Fernando Martinez va fi prefera. In atac, nigerianul Umar Sadik este principalul pericol pentru Militao și Alaba. Vor lipsi fundașii centrali Junjo și Martos. Rodrigo Ely și Babic luat de la Steaua Roșie vor forma cuplul de fundași centrali, cei care vor duce greul în acest meci.

POTI JUCA 40 DE ROTIRI GRATUITE LA GATES OF OLYMPUS. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE.

Real Madrid a câștigat și Supercupa Europei cu Frankfurt, scor 2-0, iar acum este pregătită de o nouă ediție de campionat, pe care vrea să o câștige, ca întotdeauna. Pentru asta, are nevoie să înceapă cu o victorie, iar adversarul este la îndemână. Almeria a pus uneori probleme Realului în trecut; nu este complet exclus să facă un meci extraordinar și să scoată un egal, dar totuși șansele mai mari sunt de partea echipei mai bune, iar cu o cotă de 1.45 la victoria madrilenilor, nu poate fi omisă. Să câștige cu alt scor decât 1-0, cota urcă la 1.67, iar pe aceasta vom paria noi. Echipa va fi probabil aceeași din Supercupă, cu tripleta obișnuită la mijloc, Casemiro – Kroos – Modric și tripleta ofensivă Valverde – Vinicius Jr – Benzema. Carvajal și Ferland Mendy vor asigura benzile, iar Courtois cu greu va mai fi scos din poartă după paradele excepționale din ultimul an.

PRIMESTI ACUM 40 DE ROTIRI GRATUITE LA JOCUL MOMENTULUI. TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA CONDITII DE RULAJ

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul redacției:
Almeria – Real Madrid- 2 și peste 1.5 goluri, Cota: 1.67