Skip to content

Alcaraz vrea primul Grand Slam din carieră. COTA 4 pe scor corect sugerată de Andrei

Zi fără surprize neplăcute ieri pe tabloul masculin de la Wimbledon, favoriții și-au făcut datoria și au avansat în optimi. 

La meciul Sinner – Alcaraz pariez doar pe scor corect, nu sunt prea multe de extras din acest meci pentru că e destul de greu de anticipat desfășurarea. Dar o cotă simplă de 4.00 nu cred că strică să fie încercată singură pe un bilet.

Jannik Sinner l-a înfrânt pe gigantul John Isner, meci în care acesta din urmă a bătut recordul de ași în istoria tenisului. Isner n-a mai fost deloc la nivelul pe care l-a arătat cu o rundă înainte în fața lui Murray, iar italianul Sinner l-a pedepsit de câteva ori cu break-uri. Inainte de asta, i-a învins pe Wawrinka și Ymer cu 3-1. A servit foarte bine în ultimul meci, dar e drept că nici adversarul nu a fost chiar cel mai bun returneur posibil. Lucrurile se vor schimba acum.

Carlos Alcaraz i-a predat o lecție de tenis germanului Otte cu o victorie cât se poate de convingătoare. După un start greoi, când a fost la un pas să fie eliminat încă din primul tur de Struff, spaniolul și-a intrat în ritm și practică un tenis de cea mai mare calitate. Nici Griekspoor în runda 2 nu i-a putut face față. Are un serviciu bun, puternic, dar asta avea și Isner. Diferența e că Alcaraz are retururi excepționale, ruperi de ritm și o viteză debordantă. 

Inițial când am văzut cotele, am avut impresia că 3.22 e o cotă cam mare pentru Sinner, dar am realizat apoi că nu prea are cum să câștige acest meci. Italianul nu e jucător de iarbă și nu e încă la nivelul lui Alcaraz. Un 3-0 pentru spaniol ar fi cam mult, Sinner e capabil să ducă 1-2 seturi în tie-break și poate acolo să aibă șanse, de aceea cred că cel mai probabil scor este 1-3, victorie pentru spaniol în meciul celor mai promițători tineri tenismeni din acest moment.

EXCLUSIV! PARIEZI 100 RON, IAR DACA PIERZI BILETUL, ITI OFERIM UN PARIU GRATUIT DE 100 RON. FARA RISC! PROMOTIE VALABILA DOAR DACA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK.

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul lui Andrei Belciug pentru Jannik Sinner – Carlos Alcaraz: 1-3 scor corect, cota 4.00

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE