Meciul Zilei

Ajunge Halep în finala Wimbledon? Andrei pariază în COTA 2

Salutări! Zilele acestea am anticipat cu mare precizie rezultatele de la tenis. Mâine se desfășoară semifinalele feminine, iar Simona Halep o înfruntă pe Elena Rybakina. Am pregătit o cotă 2 doar din acest meci. Semifinala lui Jabeur e acoperită în celălalt articol al meu de azi.

Simona Halep a continuat în sferturi cu încă un meci câștigat în două seturi. Părea că va fi o victorie ușoară la 5-1 în setul 2, dar Anisimova a revenit incredibil și a fost la un punct de 5-5. Jocul Simonei a fost bun, dar nu la același nivel ca în optimea cu Badosa. A făcut mai multe greșeli și aștepta greșelile americancei, n-a mai fost la fel de agresivă. Anisimova cât a jucat bine, a câștigat game-uri, dar a făcut-o prea tărziu. Oricum, partea de final a meciului nu e încurajatoare pentru meciul de azi. Campioana din 2019 are șansa de a juca o nouă finală, dar adversarul nu este chiar cel mai accesibil.

Elena Rybakina, locul 23 WTA, este la prima semifinală de Grand Slam din carieră, la 23 de ani. Rusoaica a pierdut abia în sferturi primul set din turneu, în fața Ajlei Tomljanovic, dar asta n-a contat la rezultatul final. Este cea mai bine clasată jucătoare ce reprezintă Kazahstanul, țară pentru care mai joacă doar Putintseva la nivel înalt, și ea tot rusoaică la bază. Este una dintre cele mai înalte tenismenede top, cu unul dintre cele mai bune servicii pe iarbă, cea mai impasibilă și cea mai tăcută. Multe superlative pentru tânăra jucătoare. Nu îmi amintesc vreodată ca Rybakina să fi scos vreun sunet sau să facă un gest de frustrare pe teren, ea doar joacă tenis. Nu excelează deloc la retur, dar greu de făcut break pe serviciul ei, chiar și pentru o returnoare de nivelul Simonei. De aceea și meciurile ei sunt în general extrem de lungi, chiar dacă nu de 3 seturi. Iarba i se potrivește perfect stilului de joc și are șansa ei în acest meci.

S-au mai întâlnit de 3 ori până acum, Rybakina n-are nicio victorie pe teren, doar a profitat o dată de unul dintre abandonurile Simonei. In celelalte două meciuri, Halep a învins cu greu, în meciuri cu tie-break-uri și set decisiv. Ultimul a fost anul trecut la US Open. Față de jucătoare ca Badosa sau Anisimova, Rybakina știe să joace tenis când contează și nu se pierde cu firea. Pariez pe un meci mult mai complicat pentru Halep decât până acum. Nu știu dacă Rybakina va lua set, dar cred că va fi aproape și nu va pierde categoric primele două seturi. Pariez pe minim 13 game-uri câștigate de Halep, ceea ce înseamnă în principiu că mă aștept la un set dus în prelungiri sau câștigat de kazahă.

EXCLUSIV! 100 lei Pariu Gratuit + 123 Rotiri Gratuite la verificarea contului. TREBUIE SA TE INREGISTREGI PRIN ACEST LINK

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Pariul lui Andrei Belciug pe Elena Rybakina – Simona Halep:
Peste 12.5 game-uri Halep, cota 2.02

187 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles