Easy Money

Doru Craciun: Easy Money. Pasul III. Crestem bugetul de la o zi la alta

Fratilor. Suma tuturor respectelor. Jucam Easy Money.. Ce naiba sa facem? Cautam toate variantele care ne-ar putea duce spre castig pe termen lung. NU este un proiect care obligatoriu garanteaza profit, dar merita jucat uneori. Astazi vanam Pasul III. 

Despre ce este vorba pe scrut? Se pleaca de la o anumita suma, iar apoi orice castig este reinvestit. Se tintesc doar cote mici. Din punctul meu de vedere un Easy Money nu se joaca intr-o cota totala mai mare de 1.50.

Eu am plecat de la 200 de lei. Am bifat primii doi pasi, iar astazi voi paria 425 de lei pentru un posibil castig de 633 de lei.

PROMOȚIE NOUĂ. 100 DE ROTIRI GRATUITE PE MIZĂ DE 0.3. FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ. TREBUIE SĂ-ȚI DESCHIZI CONT PRIN ACEST LINK.

Despre Easy Money am citit sute si sute de pareri. Multi pariori spun ca ar fi cam singurul proiect care iti ofera o sansa importanta de castig. Important este sa driblezi surprizele colosale. O cota de 1.11 te poate trada in orice moment. Mie mi-a adus si castiguri frumoase, dar si pierdere importante.

Mi-as dori sa ne inmultim investitia de 10 ori. Nu trebuie sa plecati neaparat de la 200 de lei. Fiecare joaca atat cat isi permite. Si din 50 de lei …daca faci 500…inseamna o realizare. 

Am trecut de primii doi pasi. Hai sa fie castigator si pasul III. Rabdare!

Multa bafta sa avem! 

AI 100 DE ROTIRI GRATUITE LA CEL MAI NOU JOC DIN ROMANIA. SE JOACA SI FARA DEPUNERE. FA-TI CONT ACUM PRIN ACEST LINK. 

EASY MONEY

PASUL 3: 425 de RON X Cota 1.49 = 633 RON
Univ. Craiova – FCSB – peste 0,5 goluri, Cota: 1.07
Monza – Juventus – oaspetii marcheaza, Cota: 1.19
Cremonese – Lazio – oaspetii marcheaza, Cota: 1.17

223 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles