Cota 2

Vanatoarea continua! Cota 2, te-am ochit, te-am impuscat!

Oameni buni va salut! Ieri uitandu-ma la etapa U-21 din Algeria am vazut ca la toate meciurile au fost goluri doar al nostru s-a terminat 1-0.

Sa nu innebunesti? Suntem la 2 win – 3 lost in primele 5 zile a lunii mai. Azi vrem sa egalam situatia cu urmatoarea cota 2:

FĂRĂ DEPUNERE!!! 57 DE LEI PARIU GRATUIT + 289 DE ROTIRI GRATUITE. DOAR PRIN ACEST LINK

Nadal – Alcaraz min1s2, cota 1.35
Noua senzatie a tenisului spaniol, expertii in domeniu spunand chiar ca ar fi urmasul lui Nadal, isi infrunta idolul din copilarie.

Va fi un meci echilibrat, Nadal inca avand probleme fizice, nefiind 100% refacut. Ieri a pierdut 1 set chiar si cu Goffin un jucator care nici el nu mai e cel de alta data. Uitandu-ma la ce parcurs a avut Alcaraz cred cu tarie ca va reusi sa castige macar 1 set.

FC Arges – CFR Cluj 2, cota 1.35
Lupta la titlu in Liga 1 continua. FC Arges a luat 4 de la FCSB si nu cred ca CFR ar avea probleme sa le-o bage in ata de cel putin doua ori. Cu un egal in Banie intre FCSB vs. Craiova, feroviarii din Cluj ar putea profita si sa se desprinda de locul 2.

Inter – Empoli 1, cota 1.15
Cat timp sunt sanse matematica, Inter va lupta cu toate armele. Empoli este o echipa fara obiectiv nu vad cum sau de ce s-ar motiva pentru a incurca campioana de anul trecut.

Pariati inteligent! Pariati responsabil!

EU AM PARIAT BILETUL LA SUPERBET! DACĂ NE DESCHIDEM CONT LA EI PRIN ACEST LINK PRIMIM FĂRĂ DEPUNERE!!! 57 DE LEI PARIU GRATUIT + 289 DE ROTIRI GRATUITE

Cota 2 pariata astazi de JOJO este aceasta:
(Ora 17:10, tenis  ATP) Nadal vs. Alcaraz- minim 1 set Alcaraz, Cota: 1.35
(Ora 19:45, Serie A) Inter vs. Empoli- 1, Cota: 1.15
(Sambata, ora 20:30) FC Arges vs. CFR Cluj- 2, Cota: 1.35

262 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles