Cota 2

Urmarim a 3-a consecutiva! Sa vina banii pe COTA 2.

Salutare comunitate! Luni cu emotii, marti cu mici emotii, azi vreau 0 emotii doar sa numar banii. Incet, incet trebuie sa ne pregatim atat financiar cat si moral pentru perioada care urmeaza.

Preliminarii Champions League, Super Cupa Romaniei, Liga1. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ne asteapta din August! Pana atunci insa ne regrupam, ne uitam pe statistici si vedem ca pe Wimbledon ne-am descurcat mai mult decat onorabil. Asta ne da moralul necesar dar si speranta ca si azi Cota 2 va fii verde.

POTI JUCA GRATIS BILETUL MEU. PARIAZA PANA INTR-O 100 DE RON PE COTA MEA DE 2. DACA BILETUL ESTE PIERDUT ITI PRIMESTI BANII INAPOI SUB FORMA UNUI PARIU GRATUIT. TREBUIE SA-TI FACI CONT PRIN ACEST LINK. SIMPLU!

Simona Halep – Amanda Anisimova 1, Cota 1.45
Jocul Simonei arata din ce in ce mai bine. Mi-a trecut prin cap sa o joc si pe “Castigatoarea Wimbledon” in cota 2.75. La Bad Homburg, tot pe iarba Simo a reusit sa isi invinga adversara de azi, atentie, in 55 de minute! Are nu doar armele necesare de a obtine acelasi rezultat, dar si planul tactic pregatit.

Taylor Fritz – Rafael Nadal min1s 1, Cota 1.40
Nadal continua sa impresioneze, dar nici Taylor Fritzi nu se lasa mai prejos. Americanul nu a mai fost invins de 9 meciuri, pierzand doar 2 game-uri. Campionul de la Eastbourne are un procentaj in medie de 85% puncte castigate cu prima serva, pe cand Nadal 75% . Cand astfel de statistici sunt de partea ta nu ar trebui in mod normal sa ai emotii in a castiga minim un set.

E ZIUA TA NOROCOASA. AI 123 DE ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT DOAR LA VERIFICAREA CONTULUI. TREBUIE DOAR SA-TI DESCHIZI CONT PRIN ACEST LINK. 

Pariati inteligent! Pariati responsabil!

COTA 2 JOJO
Simona Halep – Amanda Anisimova 1, Cota 1.45
Taylor Fritz – Rafael Nadal min1s 1, Cota 1.40

262 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles