Cota 2

Un weekend inceput cu dreptul e tot ce imi pot dori! Am pariat cota 2 care ne-ar putea indulci!

Salutare pariori! Ce ar mai fi de adaugat referitor la ziua de ieri? Nimic! Sasnovich…ai meciul in mana…iti bati joc…CFR cu o sumedenie de ocazii…isi bat joc…schimb foaia pentru ca ma enervez iar la nervi dupa cum bine stiti poti lua doar decizii gresite.

Pe azi am format cota 2 din 3 evenimente (fara tenis!!!).

MEGA-PROMOȚIE!!! 42 DE LEI PARIU GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ, DOAR PRIN ACEST LINK

Suedia (F) – Belgia (F) calificare Suedia, cota 1.15
Suedezele nu au mai pierdut meci din…atentie…2020 luna lui Martie…wow, ce masinarie de fotbal! Am vrut initial sa merg pe solist dar mi-am propus o zi fara emotii si am ales “cine merge mai departe” .

Darmstadt – Sandhausen peste 1,5 goluri, Cota: 1.20
Cele doua echipe se intalnesc in mod regulat din 2011. Cu mici exceptii toate confruntarile lor s-au terminat minim doua2 goluri. Zwei “goluri” bitte, domnilor! Danke Schon!

Mioveni – Farul X2, 1.40
La cum a inceput Farul noul sezon nu pot sa nu profit de aceasta cota! 1.40?! Se pare ca da! Mioveni a fost invinsa categoric in prima etapa de catre o nou promovata. Pe de cealalta parte, Farul s-a impus cu un joc ofensiv, placut ochiului. Transferurile facute de Hagi se pare ca s-au integrat foarte bine in lot aducand plusvaloarea de care are nevoie orice echipa care isi propune calificarea in “play-off”.

Pariati inteligent! Pariati responsabil! Decizia finala va apartine!

STOP-STOP-STOP!!! PROMOȚIE TARE DE TOT! 42 DE LEI PENTRU PARIURI, FĂRĂ SĂ DEPUNEM NIMIC ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ! CLICK AICI

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles