Cota 2

Supa de pui, aripioare la cuptor, o bere rece si o cota 2 castigatoare pentru o duminica perfecta!

Va salut! Aseara, dupa Salernitana – Milan, am stat vreo 10 minute ca la dentist. Gura casca si anesteziat! Incredibil ce ne-au facut Atletico si Milan saptamana asta, nu gasesc argumente sportive si totusi s-a intamplat…0-1 cu ultima clasata respectiv 2-2 cu lanterna din Italia! Un parior inteligent insa trage concluziile aferente si in urma unor rezultate ca cele mai sus amintite se va adapta situatiei de pe front si va juca responsabil…Responsabil voi juca si eu urmatoarea cota2 de azi:

ÎȚI PLAC JOCURILE DE CASINO? PRIN ACEST LINK PRIMEȘTI 1.200 DE LEI BONUS DE BUN VENIT ȘI 100 DE ROTIRI GRATUITE

Leeds – Manchester United X2, cota 1.30
Dupa victoriile celor de la Arsenal, Tottenham si egalul celor de la West Ham, echipe care stau la panda pentru ultimul loc de Liga Campionilor, cei de la United nu isi permit pasi gresiti! Cel putin un egal este imperativ in fata celor de la Leeds! Dupa ce au facut o repriza secunda excelenta cu cei de la Brighton, o echipa mult mai solida decat Leeds, care are a 2-a cea mai slaba aparare, cu 46 de goluri incasate ma astept ca cei la United sa castige acest meci sau cel putin un egal! 

Valencia – Barcelona X2, cota 1.31
Meciul etapei in Spania aduce fata in fata doua echipe care nu sunt tocmai in forma care le-a consacrat! Daca etapa trecuta Barcelona a scos un egal norocos la ultima faza, cei de la Valencia au reusit “performanta” sa piarda la penultimul loc din La Liga! Doar cu o victorie pot reveni pe locul 4, momentan ocupat de cei de la Atletico. Asadar, Barcelona…luptati, luptati si castigati! …vorba marelui Halagian! 

Anisimova – Haddad Maia 1, cota 1.28
Castigatoarea turneului Melbourne Summer Set, cu 1/8 finala unde a fost eliminata de castigatoarea AO, Anisimova arata o forma excelenta si in acest sezon. Azi va intalni o brazilianca venita din calificari care ieri a avut un meci de 2 ore, deloc usor! Valoarea este de partea jucatoarei din Statele Unite. Ramane de vazut daca va si confirma acest lucru!

Pariati inteligent! Pariati responsabil!

1.200 DE LEI BONUS DE BUN VENIT + 100 DE ROTIRI GRATUITE, PRIN ACEST LINK

Cota 2 pariata de JOJO arata asa:
(Ora 16:00, Anglia, Premier League) Leeds vs. Manchester United- X2, Cota: 1.27
(Ora 17:15, Spania, La Liga) Valencia vs. Barcelona- X2, Cota: 1.31
(Ora 17:30, Tenis- WTA Doha) Anisimova vs. Haddad- 1, Cota: 1.28
Cota finala este 2.13

262 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles