Cota 2

SKY IS THE LIMIT! JOJO nu se opreste si vrea a patra cota 2 din aceasta saptamana

JOJO: ”  Domnilor, cu patru cote2 prinse saptamana trecuta si cu trei din ultimele patru cote 2 prinse saptamana aceasta indraznim sa visam la mai mult! Am puricat oferta si am vazut multe capcane, meciuri care la prima strigare par 1 sau 2 din avion, meciuri de 3+ si totusi…am ales urmatoarele 2 meciuri din tennis:

FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ! 150 de Rotiri Gratuite în doi pași, EXCLUSIV, prin acest link

Bencic – Kontaveit- 2, cota 1.55
Am urmarit turneul de la St. Petersburg incepand cu etapele de calificari si pot spune ca jucatoarea din Estonia are cel mai stabil si complet joc! Serva necrutatoare, retur din spatele terenului excelent si forma fizica de invidiat. Pe de alta parte, Bencic este inca departe de forma care i-a adus medalia olimpica sezonul trecut. Va fi cu siguranta un meci strans, dar la cota aceasta nu am cum sa nu aleg jucatoarea mai in forma! 

Fucsovics – Rublev- 2, cota 1.25
Reeditarea finalei de anul trecut. Voi merge pe mana celui care a castigat finala. Marton a inceput sa arate semne de revenire dupa un sezon aproape dezastruos, dar per total cred totusi ca valoarea isi va spune cuvantul si rusul va invinge din nou.

Pariati inteligent! Pariati responsabil!

PROMOȚIE EXCLUSIVĂ! Doar prin acest link primești Rotiri Gratuite FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ!

Cota 2 pariata astazi de JOJO arata asa:
(Ora 17:30, Tenis, WTA- ST. Petersburg) Bencic vs. Kontaveit- 2, Cota: 1.55
(Ora 22:00, Tenis, ATP- Rotterdam) Fucsovics vs. Rublev- 2, Cota: 1.25

262 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles