Skip to content

Schimbam strategia pentru a ne proteja visteria! Cota 2 verde e tot ce ne dorim!

Ce cota frumoasa am prins ieri: Atletico nu marcheaza…1.75…elegant, frumos si ce sa vezi?! Am prins-o pe Gabi Ruse fara chef de joc. Nici macar un set?! Impotriva unei jucatoare care mie personal nu imi spune nimic. As intra in mai multe detalii si epitete dar inainte de toate decenta si profesionalismul impuse de pontulnostru.ro ma obliga sa pastrez un limbaj civilizat. 🙂

Trebuie sa ne impacam cu ideea ca dupa Milan se mai duce inca o cota 2 ca si castigata. Ne aflam la un bilant bunicel date fiind surprizele din ultima perioada, 2 win 3 lost.

Inca suntem in grafic cu o cota 3 unde mai stam in MMD Barcelona, Manchester City respectiv MMD Roma. O greseala ce o facem des noi pariorii este ca urmarim sa ne imbogatim daca se poate azi, cat mai repede, in maxim 2 ore sa si avem banii in cont. Din pacate in pariuri lucrurile nu functioneza asa. Din acest motiv am ales o cota care imi face cu ochiul si in acelasi timp imi proteajeza si fondurile alocate pe luna Aprilie. Cota 2 aleasa pentru astazi este:

PRIN ACEST LINK PRIMEȘTI PÂNĂ LA 1.500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT + 200 DE ROTIRI GRATUITE

Chelsea – Real Madrid- calificare Real Madrid, cota 1.95
La Chelsea dupa cum bine stim lucrurile nu sunt chiar roz. Instabilitatea de la club din cauza lipsei unui investitor a facut ca mai multi jucatori sa isi sune agentul pentru a le cauta un club nou din vara. Ambele echipe vin dupa doua rezultate surprinzatoare, Chelsea fiind invinsa cu 4-1 pe teren propriu de Brentford pe de alta parte cei de la Real chiar daca au reusit sa castige la Celta Vigo cu siguranta sunt cu gandul inca la umilinta cu Barcelona. O umilinta care poate fi uitata doar printr-o calificare in runda urmatoare a Ligii Campionilor.

Un alt aspect care ma incurajeaza sa ii aleg pe cei din Madrid este dubla cu cei de la PSG. O victorie rasunatoare pe teren propriu dupa ce au fost invinsi la Paris. Cred ca aceasta calificare va fi si un reper prin care jucatorii se vor motiva: “Daca am eliminat PSG putem sa o eliminam si pe Chelsea!”

Tripleta Modrici-Casemiro-Kroos la mijloc intr-o zi buna poate sa faca diferenta impotriva oricarui adversar. Chiar si cu o victorie azi avand meciul decisiv in vulcanul de pe Bernabeu, Chelsea nu va avea calificarea asigurata.

Pariati inteligent! Pariati responsabil!

FOARTE TARE!!! SIMTE ATMOSFERA UNUI DINTRE CELE MAI MARI CASINO-URI ONLINE CU  PÂNĂ LA 1.500 DE LEI BONUS + 200 DE ROTIRI GRATUITE

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE