Cota 2

Sa iau pauza? Nici vorba! COTA 2- joi 21 iulie este aici (Papllon)

Sper ca nu joaca nimeni dupa mine in perioada asta. Sunt sigur ca fiecare parior a trait momentul ala cand orice ai juca pierzi. Acum ca mai vedem cate unul pe Facebook care dupa ce critica isi umfla cartoanele pe el si spune ca el e pe plus luna de luna….astea-s povesti. Sunt multi jucatori pe plus, insa aia nu stau sa faca hate pe retelele de socializare.

Per an niciodata nu am fost pe minus. Luni au mai fost, dar in final am recuperate mereu. Sper, de fapt simt, ca asa sa va intampla si acum.

Cei care imi tot sugereaza sa iau pauza le spun frumos: nici gand! Am luat una anul asta, e de ajuns. Poate vor mai fi 2-3 zile de un concediu la Techirghiol, dar atat. Bilantul meu la cota 2 in iulie este 5 WIN / 15 LOST. 

In ianuarie, bilantul meu la cota 2 a fost 20 WIN / 8 LOST, adica 12 unitati pe plus. 

In februarie, bilantul meu la cota 2 a fost 18 WIN / 9 LOST, adica 9 unitati pe plus.

In martie, bilantul meu la cota 2 a fost 14 WIN / 16 LOST, adica doua unitati pe minus. 

In aprilie, bilantul meu la cota 2 a fost 12 WIN / 17 LOST, adica 5 unitati pe minus.

In mai, bilantul meu la cota 2 a fost 12 WIN / 19 LOST, adica 7 unitati pe minus.

In iunie, bilantul meu la cota 2 a fost 9 WIN / 13 LOST, adica 4 unitati pe minus.

FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ! 199 DE ROTIRI GRATUITE, DOAR PRIN ACEST LINK

Daca ieri as fi mers pe cele trei meciuri pe care le alesesem, as fi avut-o verde. Smecherul din mine a vrut insa sa riste si dus am fost. Azi iar nu joc pe reteta clasica. Merg doar pe doua pariuri.

Chiar nu cred ca nu se vor marca 3 boabe in Gibraltar. Cred ca alora si eu cu echipa  mea de baieti de coltul strazii le dam 3.

La fel si in Kazakhstan. Impsii aia n-au cum sa scape fara minim doua.

Pariati mereu responsabil! Pariurile trebuie sa ramana un simplu hobby.

Cota 2 de astazi:
(Ora 17:00, Conference League) Tobol vs. Lincoln Red Imps- peste 1,5 goluri, Cota: 1.33
St Josephs vs. Slavia Praga- peste 2,5 goluri, Cota: 1.47
Cota finala este 1.96

ASTA-I TARE DE TOT!!! 199 DE ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE! TOT CE CÂȘTIGĂM SUNT BANII NOȘTRI, NU SUNT CONDIȚII DE RULAJ! DOAR PRIN ACEST LINK

488 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles