Cota 2

Pregatiri de Valentine’s Day! Sunt JOJO si tintesc A SASEA cota 2 castigatoare de saptamana aceasta

JOJO: ”Salutare, Comunitate! Ne pregatim sa incheiem o saptamana foarte buna cu urmatoarea combinatie:

500 DE LEI DIN PARTEA CASEI! PRIN ACEST LINK PRIMEȘTI 100% BONUS DE BUN VENIT ÎN 3 PAȘI

Milan – Sampdoria- Psf 1, cota 1.28
Cu victoria in derby-ul orasului, cu un sec 4-0 in cupa cu Lazio, cei de la Milan sunt intr-o forma de zile mari. Dupa ce Napoli cu Inter si-au impartit punctele au sansa sa se instaleze in fotoliul de lider! Vor intalni una din cele mai slabe defensive din Serie A, o echipa aflata in picaj! Cu un Giroud renascut sper ca pronosticul sa fie bifat inca de la pauza!

Sakkari – Kontaveit- min1set2, cota 1.30
Dupa ce Begu a stors-o pe Sakkari, ma astept ca estonianca sa ia cel putin un set in finala de la St. Petersburg! 

UTA Arad – Dinamo- min1rep1, 1.22
Am asistat saptamana trecuta la UTA – Sepsi si am fost impresionat de atmosfera de pe Francisc Neumann. Desi jocul echipei nu te da pe spate sunt convins ca suporterii o vor impinge pe UTA catre o victorie! Minim o repriza gazdele este un pariu mai mult decat de bun simt impotriva unui Dinamo care…mai bine ma abtin! 🙂

Pariati inteligent! Pariati responsabil!

STOP! 500 DE LEI PENTRU PARIURI SPORTIVE! BONUS DE BUN VENIT ÎN 3 PAȘI PRIN ACEST LINK

Cota 2 pariata astazi de JOJO arata asa:
(Ora 13:30, Italia, Serie A) AC Milan vs. Sampdoria- pauza sau final 1, Cota: 1.28
(Ora 15:30, Tenis, WTA- St Petersburg) Sakkari vs. Kontaveit- castiga minim 1 set Kontaveit, Cota: 1.30
(Ora 17:00, Romania, Liga 1) UTA Arad vs. Dinamo- gazdele castiga minim o repriza, Cota: 1.22
Cota finala este 2.03

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles