Cota 2

Patru ca la teatru. Bifeaza Jojo a patra Cota 2 consecutiva?!

Domnilor! Stima si respect.  Oferta nu ne avantajeaza, dar cu ambitia care ma caracterizeaza voi urmari a 4-a cota 2 consecutiv castigatoare cu urmatoarea combinatie: 

Te joci FARA DEPUNERE!!! 333 de rotiri GRATUITE daca iti faci cont la SUPERBET prin acest LINK. 

Burkina Faso – Senegal, se califica Senegal, Cota 1.37
Cand ai in lot jucatori precum Mane, Koulibaly sau Diallo ai toate sansele la trofeu! Ma astept la o victorie in 90 de minute, DAR pentru linista noastra si dupa atatea rezultate “neplacute” la acest turneu am ales sa merg la siguranta! 

Rytas – Szombathely, gazdele castiga meciul inclusiv in prelungiri, Cota 1.35
Liga Campionilor la baschet. O competitie pe care o urmaresc de la distanta, departe de nivelul Euroligii, dar avand un farmec aparte! Desi s-a investit mult in baschetul maghiar, lituanienii sunt la un alt nivel. Avand lotul mai valoros, respectiv avantajul terenului propriu ma astept la o victorie (inclusiv overtime) a celor de la Rytas. 

Beleneses – Sporting, oaspetii castiga minim o repriza, Cota: 1.14
Ei, ei Sporting, Sporting ce ne-ai facut tu anul acesta! …Si totusi…sper ca baietii de la Sporting si-au revenit din euforia castigarii Cupei impotriva celor de la Benfica si vor lua in serios lupta la titlu. Cum sa nu castigi pe terenul “lanterneii rosii” daca vrei locul 1 ?

In viata doar taxele si moartea sunt 100% sigure… 

Pariati inteligent! Pariati responsabil!

NU trebuie sa faci DEPUNERE! Te inregistrezi la SUPERBET prin acest link si ai 333 de Rotiri GRATUITE. 

Biletul in Cota 2 jucat de Jojo:
Burkina Faso – Senegal, se califica Senegal, Cota 1.37
Baschet: Rytas – Szombathely, gazdele castiga meciul inclusiv in prelungiri, Cota 1.35
Beleneses – Sporting, oaspetii castiga minim o repriza, Cota: 1.14

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles