Cota 2

Papillon nu mai vrea sa auda de solisti! S-a intors la goluri pentru COTA 2 de astazi

De ce nu pariez pe solisti? Uite din cauza echipelor precum Atletico Madrid. Rusinos rezultatul de aseara. Sa te bata Levante, ultima clasata, fara sa marchezi macar un gol acasa. Bilantul meu la cota 2 pe luna februarie este acum 11 WIN / 5 LOST.

In ianuarie, bilantul a fost 20 WIN / 8 LOST, 12 unitati pe plus. 

DOAR PRIN ACEST LINK DEPUI ȘI PARIEZI DUBLU! 200 DE LEI BONUS DE BUN VENIT INSTANT

Cum sa nu fiu suparat daca atunci cand pun pe toti necunoscutii din ligile inferioare prind biletul, iar cand pariez pe ”cele mai sigure” meciuri il pierd lamentabil?! 

Eu nu dau vina pe mafie sau pe casele de pariuri. Nu o am facut-o si nu o sa o fac niciodata. Nu cred in teorii ale conspiratiilor. Si daca ar exista m-as stresa degeaba, oricum nu as putea schimba nimic.

Tot ce pot sa fac eu este sa evit meciurile pe care pariaza toata lumea, ceea ce si incerc de multe ori si de foarte putine ori am fost dezamagit.

Astazi am pariat doar pe goluri, vechea reteta de trei meciuri la peste 1,5. Am ales doar partide din Conference League. Sper ca am facut-o inspirat.

Nu uitati vesnicul meu indemn: nu pariati bani multi pe biletele mele si intotdeauna jucati responsabil! Niciodata mai mult decat va permiteti sa pierdeti.

STOP! DEPUI 200 DE LEI, DAR PARIEZI DE 400 LEI. PRIN ACEST LINK DEPUNEREA SE DUBLEAZĂ INSTANT

Cota 2 pe care am pariat astazi arata asa:
(Ora 19:45, Conference League) Fenerbahce vs. Slavia Praga- peste 1,5 goluri, Cota: 1.28
(Ora 19:45, Conference League) Rapid Viena vs. Vitesse- peste 1,5 goluri, Cota: 1.28
(Ora 22:00, Conference League) Celtic vs. Bodo/Glimt- peste 1,5 goluri, Cota: 1.20
Cota finala este 1.97

488 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles