Cota 2

PAPILLON: După două zile de ghinion teribil, chiar sper ca astăzi să am cota 2 câștigătoare

La ora cand scriu articolul, Vitesse – Sparta Rotterdam este intrerupt. Nu stiu ce se va intampla acolo. Daca nu se va juca finalul in 48 de ore este posibil sa primim cota 1. Oricum m-am enervat teribil. 0-1 in minutul 5 si asa a inghetat meciul, in conditiile in care a fost un penalty ratat si un gol anulat de VAR. Nu modific deocamdata nimic la bilantul pe martie. Il las tot 2 WIN / 1 LOST si astept sa vad ce o sa se intample cu acest meci.

In ianuarie, bilantul meu la cota 2 a fost 20 WIN / 8 LOST, adica 12 unitati pe plus. 

In februarie, bilantul meu la cota 2 a fost 18 WIN / 9 LOST, adica 9 unitati pe plus.

Nu ai cont la Betano?! Inregistreaza-te prin acest link si joci cu pana la 500 de RON in plus pe SPORT. Nu rata Bonusul de Bun Venit. 

Trebuie sa recunoastem ca Mutu a avut noroc. Va debuta pe banca Rapidului impotriva celei mai slabe echipe din campionat. Ce oporunitatea mai buna putea avea? In mod normal isi va mobiliza noii elevi pentru o victorie la scor. Creste moralul la toata lumea. Am fost tentat sa iau acest meci la peste 2,5 goluri, insa m-am oprit doar la peste 1,5.

Celelalte doua meciuri le-am ales din diviziile engleze atat de dragi mie. Sper sa fi fost inspirat.

Nu pariati niciodata bani multi pe biletele mele. Nu priviti acest joc ca pe o eventuala sursa de noroc, ci ca pe un hobby.

ATENTIE! Daca te inregistrezi la Betano prin acest link ai un Bonus de Bun Venit pe sport de pana la 500 RON. Nu rata aceasta sansa!

Cota 2 pe care am pariat astazi arata asa:
(Ora 17:00, Anglia, League One) Crewe vs. Wycombe- peste 1,5 goluri, Cota: 1.25
(Ora 17:00, Anglia, League Two) Sutton vs. Rochdale- peste 1,5 goluri, Cota: 1.35
(Ora 20:30 Romania, Liga 1) Rapid vs. Clinceni- peste 1,5 goluri, Cota: 1.20
Cota finala este 2.03

485 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles