Cota 2

O cota 2 castigatoare pentru o sambata insorita!

Va salut fratilor! Ziua de ieri nici nu stiu cum sa o cataloghez. Banii sunt la noi, asadar asta e bine pe de alta parte puteam face si mai multi bani dar s-a accidentat Gil Teichmann. Un meci care se ducea spre 3 set-uri s-a terminat brusc. Noi ne multumim si cu cota de 1.60 evident si ii dorim multa sanatate elvetiencei. Pe astazi voi merge pe urmatoarea combinatie.

EXCLUSIV! 1.000 DE LEI + 333 DE ROTIRI GRATUITE BONUS DE BUN VENIT INSTANT 

Liverpool – Chelsea mmd1, cota 1.60
Klopp poate avea un sezon perfect sau un sezon de cosmar. Sanse la titlu mai exista, finala de Liga Campionilor inca nu e jucata…Un antrenor cu experienta lui Klopp stie insa ca toate provocarile se iau pas cu pas. Azi va juca finala Cupei F.A. si isi va motiva elevii pentru a castiga acest trofeu cu peste 100 de ani vechime in spate. Fara absente importante si cu un adversar care arata o forma oscilanta cred ca Pool are sanse de a castiga trofeul. Merg la siguranta si pentru a ne mari sansele voi merge pe un pronostic care includ si eventuale prelungiri sau chiar penalty-uri.

Voluntari – FCSB 2, cota 1.22
Pentru a juca finala pentru titlu din Gruia cu CFR victoria azi este obligatorie.

Pariati inteligent! Pariati responsabil!

STOP-STOP!!! ÎȚI PLACE SĂ ÎȚI MAI ÎNCERCI NOROCUL LA JOCURILE DE CASINO? AICI AI UN BONUS URIAȘ!!! 1.000 DE LEI + 333 DE ROTIRI GRATUITE! SE ACORDĂ INSTANT! 

Cota 2 pe care a pariat JOJO este aceasta:
(Ora 18:45) Liverpool vs. Chelsea- castiga trofeul Liverpool, Cota: 1.60
(Ora 21:00) Voluntari vs. FCSB- 2, Cota: 1.22

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles