Cota 2

Meciuri putine, castiguri cat mai mari! Mission impossible cu JOJO in rol principal! Cota 2 este aici!

Salutare pariori! Ieri cu putina rabdare am bifat inca o cota2 castigatoare pe septembrie. Azi voi juca la fel, pe doua zile. Biletul meu pentru voi este:

INCREDIBIL!!! PRIMIM 567 DE ROTIRI GRATUITE FĂRĂ SĂ DEPUNEM NIMIC! DOAR PRIN ACEST LINK!

Afumati – Rapid Bucuresti- 2, cota 1.16
Sa deraieze locomotiva Rapidului pe sinele unei echipe din liga a 3-a? Sa fim seriosi!

(Handbal) Veszprem – Dinamo 1, cota 1.15
Masinarie de handbal cei de la Veszprem. Pe teren propriu nu iarta nimic.

Concordia Chiajna – U Cluj- calificare U Cluj, cota 1.60
Cel putin dupa ultimele doua meciuri cei de la “U” dau semne de revenire. Avand la dispozitie aproape doua saptamani pentru a pregati acest meci, avand un lot superior, ma astept la calificarea ardelenilor.

Jucati inteligent! Jucati responsabil! Decizia finala va apartine!

ATENTIE!!! JOJO A JUCAT BILETUL LA SUPERBET. DACA NU AI CONT LA EI, PRIMESTI 567 DE ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, DOAR PRIN ACEST LINK

268 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles