Cota 2

JOJO: Vrem sa continuam parcursul excelent cu inca o saptamana pe plus!

Am tot studiat oferta si cu greu am gasit ceva pe placul meu. Cota 2 pe luni este:

ÎNCASEAZĂ PÂNĂ LA 1.000 DE LEI + 150 DE ROTIRI GRATUITE LA PRIMA DEPUNERE ȘI INTRĂ ÎN CURSA PENTRU BMW

Konjuh – Kontaveit 2, cota: 1.25
Campioana de la St Petersburg revine pe teren dupa o saptamana de pauza bine meritata! Estonianca pur si simplu zburda pe teren iar impotriva unei adversare in afara top 20 nu ar trebui sa transpire prea mult. 

Clinceni – U Craiova H2(1.5), cota:1.20
Stim cu totii ce se intampla la Clinceni. Craiova merge ca un ceas elvetian, pronosticul meu: leii din Banie victorie la minim doua goluri diferenta. 

Cagliari – Napoli min1rep 2, cota: 1.30
Te ia cu ameteala cand vezi ce au facut favoritele la titlu weekendul acesta! Napoletanii sunt superiori la toate capitolele, dorinta unui titlu de pe vremea lui Maradona ii bantuie pe suporteri! Por favor, minim o repriza, dragi napoletani!

Pariati inteligent! Pariati responsabil!

INTRĂ ÎN CURSA PENTRU BMW CU 1000 DE LEI + 150 DE ROTIRI GRATUITE LA PRIMA DEPUNERE

Cota 2 pariata astazi de JOJO arata asa:
(Ora 19:30, Tenis, WTA-Doha) Konjuh vs. Kontaveit- 2, Cota: 1.25
(Ora 19:55, Romania, Liga 1) Clinceni vs. U Craiova- H2 (1,5), Cota: 1.20 (oaspetii castiga la minim doua goluri diferenta)
(Ora 20:00, Italia, Serie A) Cagliari vs. Napoli- oaspetii castiga cel putin o repriza, Cota: 1.30

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles