Cota 2

JOJO: Vara si-a intrat in drepturi! Astai vreau sa ne racorim cu o cota 2 castigatoare!

Fratilor, ieri am fost la doua game-uri de a castiga o noua cota 2. Muguruza insa ne-a incurcat nereusind sa confirme break-ul obtinut nici in primul nici in al doilea set. Posibil sa o pun pe lista cu Kyrgios si o perioada buna sa fie no bet pe biletele mele. Cota 2 pe azi este urmatoarea:

FĂRĂ DEPUNERE!!! 222 DE ROTIRI + 33 DE LEI BONUS DOAR PRIN ACEST LINK

1.Cornet – A. Kerber 2, cota 1.33
Kerber ma uimeste pe zi ce trece. Are turneul la discretie, pur si simplu zburda pe teren. Cornet, o jucatoare care si-a anuntat deja retragerea din circuit la finele anului, nu o mai simt conectata in meciuri ca in prima tinerete. Angie! Un 2-0 scurt bitte!

2.Kvitova – H. Dart minim 1 set Kvitova, cota 1.25
Ma bazez pe forma actuala a cehoaicei. La ce ne-a aratat in ultimele doua meciuri, acest pronostic ar trebui sa fie bifat in cel mult 30 de minute.

3.Bellier – T. Griekspoor 2, cota 1.25
Olandezul pur si simplu imi baga banii in buzunar si la cota 2 si la pariurile live. Nimic, dar nimic nu e batut in cuie cand vine vorba de parirui, dar imi vine greu sa cred ca am putea pierde acest pariu.

Pariati inteligent! Pariati responsabil!

STOP-STOP-STOP!!! JOJO a jucat biletul la Superbet. Daca ne deschidem cont la ei prin acest link primim 222 de rotiri gratuite + 33 de lei bonus FĂRĂ DEPUNERE

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles