Cota 2

JOJO: Urmarim al 5-lea consecutiv! Am si plasat biletul cat ai zice “bere rece”!

Salutare Comunitate! Profit de perioada buna prin care trecem si urmaresc al 5-ea bilet castigator. Nu vrea sa va mai tin cu vorbe pentru ca sunt si pe fuga catre plaja sa mai prind si eu un sezlong liber.

URIAȘ!!! PÂNĂ LA 1500 RON + 400 DE ROTIRI GRATUITE PRIN ACEST LINK

Lazio – Inter 2, cota 1.95
Lazio nu mi se pare o echipa solida in momentul de fata. Cu jucatori nemultumiti, pe picior de plecare, atmosfera din vestiar nefiind cea mai buna. Omul lor de gol, Immobile, suparat ca nu a prins un tranfer la nicio echipa mare pomenita prin presa este cu moralul scazut. Inter, o candidata serioasa si in acest sezon la titlu, cu ratacitorul Lukaku revenit si cu Lautaro Martinez in atac cred ca nerazzurri se vor impune impotriva unei echipe pe care Inzaghi, antrenorul milanezilor, o citeste ca pe o carte deschisa, fiind fostul antrenor al lazialilor.

Pariati inteligent! Pariati responsabil! Decizia finala va apartine!

BONUS EXCLUSIV! 1500 RON + 400 DE ROTIRI GRATUITE LA UNUL DINTRE CELE MAI ȘMECHERE CASINO-URI ONLINE. DOAR PRIN ACEST LINK

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles