Cota 2

JOJO tinteste a treia cota 2 consecutiv castigatoare!


JOJO: ” Salutare Comunitate! Luni am zis pas la cota 2 pentru ca oferta nu a fost pe placul meu! Pe marti am ochit 3 meciuri pentru un nou bilet verde! Primul meci incepe  dimineata la ora 7:00”

FARA DEPUNERE! Doar prin acest link primesti 22 de lei bonus sport + 222 de Rotiri Gratuite! Apasa AICI!

OJO: ”Duelul de la ora 7:00 va fi o infruntare intre locul 22 respectiv locul 75. Jessica Pegula a avut un start ezitant, pierzand primul meci al sezonului impotriva Irinei Begu. Un aspect insa foarte important de luat in seama este si nivelul de motivatie pe care il au jucatoarele atunci cand participa la turnee unde banii respectiv punctele puse la bataie sunt modice. Sunt convins ca Jessica va trata cu alta atitudine turneul de la Sydney in valoare de 500 puncte WTA respectiv 700.000 $ avand si un avantaj moral fata de Garcia pe care din 2 intalniri directe a reusit sa o invinga de 2 ori”

JOJO: ” Al doilea meci ales este intre Algeria vs. Sierra Leone. Cand ai in echipa jucatori precum Riyad Mahrez, Saïd Benrahma, Ismaël Bennacer te gandesti chiar la castigarea trofeului, iar un meci cu modesta Sierra Leone ar trebui sa fie o simpla formalitate.”

JOJO: ” Meciul cu numarul trei include duelul dintre Sunderland (loc 2) vs. Lincoln City (loc 19). Sunderland, o echipa cu traditie din Anglia care datorita unui management defectuos a ajuns sa joace in liga a 3-a engleza. Forma actuala, valoarea lotului respectiv ambitiile mari de a promova in Championship ma indeamna sa mizez pe minim o repriza castigate de cei care sunt alintati “The Black Cats”. RESPONSABIL!”

CLICK AICI PENTRU 22 DE LEI SI 222 DE ROTIRI GRATUITE FARA DEPUNERE

Cota 2 pariata de JOJO arata asa:
Tenis (Ora 07:15) Pegula vs. Garcia- 1, Cota: 1.25
Fotbal (Ora 15:00, Cupa Africii) Algeria vs. Sierra Leone- 1 & peste 1,5 goluri, Cota: 1.30
Fotbal (Ora 21:45, Anglia, League One) Sunderland vs. Lincoln- gazdele castiga cel putin o repriza, Cota: 1.25

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles