Cota 2

JOJO: Tanar rebel caut cota 2 casigatoare si…chirie pe perioada nedeterminata!

Salutare pariori! Grea soarta ne-a mai dat destinul. Dupa ce mi-a albit parul in cap, Jule Niemeier mi-a pus in cap toti vecinii. Pai cum sa te bata un “Tamagochi”? Cum sa nu fii tu in stare sa iei macar un set unei jucatoare care abia da mingea aia peste fileu? Cum sa dai tu sperante pariorilor si pe urma sa stergi tot cu buretele prin niste duble greseli IN-EX-PLI-CA-BI-LE!

Cand am zis ca ma calmez bate cineva hotarat la usa, Administratorul. 

 – Domnule Ferencz, in numele Asociatiei de Locatari aveti la dispozitie 48 de ore sa va mutati din bloc!

 – Dar va rog, ce am facut?

 – Problema nu ar fi modul in care traiti meciurile…cu asta deja ne-am obisnuit, problema e ca am pariat “Fondul de rulment al asociatiei de locatari” pe cota 2!

 – Va rog! Nu am nicio vina! Inca o sansa, promit ca ma voi revansa! Recuperam tot si vom face si profit!

 – Bine! Fie! Ce jucam azi?!

ULUITOR!!! 222 DE ROTIRI GRATUITE + 50 RON PARIU GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE, DOAR PRN ACEST LINK

Torino – Juventus X2, cota 1.50
Dupa ce si-a pus fanii in cap cu inca o infragere dureroasa in Liga Campionilor prin care si-a compromis sansele de calificare, Allegri are sansa de a mai indrepta lucrurile. Torino are un lot inferior si o statistica dezastruoasa in meciurile cu Juve, 1 singura victorie din ultimele 32 de meciuri, imi vine greu sa cred ca ar putea scoate ceva din acest meci. Cel putin un egal pentru “Batrana Doamna”.

Real Madrid – Barcelona 1X, cota 1.42
Barcelona vina dupa un meci de infarct impotriva celor de la Inter. Au dat din ei tot ce era mai bun si nu a fost suficient! Vin pe Bernabeu unde ii va primi un Real odihnit care nu s-a prea omorat in ultimul meci cu Sahtior tocmai pentru a face fata Catalanilor. Unde mai pui ca ultimul meci s-a terminat cu o umilinta (0-4) pe care cu siguranta vor sa o razbune.

Liverpool – Manchester City X2, cota 1.30
S-a stricat jucaria lui Klopp. Eu unul nu cred ca vor avea forta sa ii tina piept trupei lui Guardiola care va veni pe Anfield cu un Haaland odihnit dornic sa doboare toate recordurile din Premier League!

Pariati inteligent! Pariati responsabil! Decizia finala va apartine!

ATENȚIE MARE!!! E ULTIMA ZIP ÎN CARE PUTEM PROFITA! PRIMIMI 222 ROTIRI GRATUITE + 50 RON PARIU GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE, PRIN ACEST LINK!

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles